tiistai 7. helmikuuta 2017

Minuutin korvakorut.

Yllätysgallup! Kuka arvaa mistä on nämä korvakorut tehty? Vinkki: juurikaan ei ole muokattu, kunhan vaan kierrätetty.
Mitä veikkasit? Olisitko tiennyt, että laukustahan tietenkin? Ystäväni antoi tämän laukun minulle silpottavaksi. Aikani laukkua pyöritin ja mietin saisiko sitä korjattua. Ei näe vaivan väärtiä, paikoin pahasti hilseilee. Sauma siellä täällä irvistää, kulunut, vetoketjun vedinkin hajosi - no itte vahingossa rämppäsin ja rikoin.. Se oli viimeinen niitti ja otin sakset esiin.
Hilseilevät ja käyttökelvottomat kahvat ja hihna menivät roskiin (yhyy), mutta aikalailla kaikki tekonahka kovitettuineen pohjineen lähti talteen. Ja paljon erikokoisia o- ja d-renkaita! Otin myös vuoren talteen, siinä oli kätevästi ehjä tasku valmiina, jos joskus käyttäisi sellaisenaan johonkin laukkuun tai pussukkaan. Laukkuja on aina kiva ratkoa ja silputa, sitä huomaa saavansa enemmän kierrätysosia mitä aluksi arvelee.
Aijuu niin ne korvakorut! Näistähän se oli puhe. Leikkasin ne siis vetoketjujen vetimistä. Niissä oli pitkät nahkasuikaleet, niitit ja minikokoiset d-renkaat ja ne näyttivät aika kivoilta. Irrotin suikaleet vetoketjuista, pätkäsin repsottavat päät pois viistoon ja pujotin korvakorukoukkuun. Minuutissa valmista!
Näistä tuli uudet arkikorvisuosikit! Kevyet, mustat, helpot. Vähän särmää, mutta ei liikaa. Passelit normipäivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.