maanantai 22. toukokuuta 2017

Betonitarjotin.

Parvekkeella on hyvä olla apurina tarjotin. Saa kuskattua astioita tai saa vakautta sohvatyynylle. On myös hyvä, jos se ei ois ihan susiruma. Nätti, sievä ja ehjäkin vielä. Tämä ei oo. Kuvio on ihan kiva, tykkään kukista, mutta värit ovat liian retrot. Ja onhan tuossa repäisykulmakin reunassa valmiina..

Mietin, että millä sitä tarjottimen vielä päällystäisi. Kun veti tämän hyllypaperin pois, alta paljastai vihreä servettipäällystys. Kääk. En sitä muistanutkaan. Pinta jäi rosolle kuin kallio konsanaan. Siinä ei paperipäällystykset enää auta.
Mutta entäs betoniefektipasta? Sillä saa rosot piiloon ja kivan harmaan pinnan tilalle. Purkissakin oli just sopivasti pastaa jäljellä. Vähän oli jo kuivunutta, joten oli hyväkin, että hoksasin ottaa sen käyttöön. Muuten olisi purkkiinsa jäänyt.
Tarjottimesta tuli taas asteen sievempi. Toiselta puoleltaan se on ihan alkuperäinen, mitä nyt naarmujen peitossa. 
Alkaa vain olla parveke hiukan liiankin harmaa, ainoa väriläiskä parveketyynyjen lisäksi on tämä pöhkö tonttu. Dyykkasin sen muuttotyhjennetystä toimistosta itselleni. Ei mennyt tonttu kaatopaikalle, se muutti meille!

// Parveketyynyjen itsetehdyillä leimasimilla tehdyt kaktus-, mansikka-, kirsikka- ja vesimeloniprintit esitelty tässä postauksessa.

6 kommenttia:

 1. Tulipa siitä nyt kivan näköinen tarjotin. Ihailin samalla vesimelonityynyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vesimeloniprintti on suosikkini parveketyynyistä <3

   Poista
 2. Ihan kivan näköinen tuli.Onhan siinä väriä mukana, servetti ja muki.
  Tontulla kävi tuuri, kun pääsi sinun luoksesi eikä roskiin.

  VastaaPoista
 3. Aika hauska tuollainen betonitarjotin. Muutenkin erilaiset betonielementit tuntuvat olevan nykyään kovin suosittuja. Itsekin olen miettinyt erilaisia joulukoristevaihtoehtoja pihalle ja betoniset voisivat sinne sopia. Ihana myös tuollainen puutarhatonttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) betoni tuli muutamia vuosia sitten takaisin "muotiin" etenkin tuon betonipastan ja sen jälkeen tulleilla betonimateriaaleilla. Niistä kyllä saa monenlaista etenkin sisätilaan tai vähintäänkin katettuun tilaan sopivaa. Ihan ulos pihalle suosittelen oikeaa betonivalamista, se kestää ainakin säätilat kunnolla :) Betonipastasta en ole varma miten suhtautuu kosteuteen ja kylmään. Asiaa voi varmaan joltain jälleenmyyjältä tiedustella.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.