sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kahvia ja netflixiä.

Rennot vaatteet, kahvia ja netflixiä - täydellinen sunnuntai. Olen koti-ihminen, joka nauttii hiljaisista ja hitaista aamuista, jolloin saa juoda rauhassa aamukahvin ja katsoa kesken olevaa sarjaa jakson tai useammankin. Tämä collegepaita on siis täydellinen rennon sunnuntain viettämiseen kotona.
Tein printin ihan vain käsivaralla mustalla ja punaisella tekstiilitussilla. Kauan sai kärjillä hinkuttaa, mutta en silti halunnut käyttää kangasväriä ja sivellintä. Lopuksi printin kiinnitys eli silitys ja paita päälle! Ja miksi printin tein? Koska tahra. Tuli klassinen loppasuu sotkee -ateria, eikä tahra rintamuksesta pois millään, joten printtiä sitten päälle.

Printti sai inspiraationsa useista erilaisista versioista, joista ehkä tunnetuin on Coffee, netflix & yoga pants (en tiedä kenen paita on alkujaan, mutta vastaavia ainakin on wishillä ja amazonilla). Meinasin aluksi lisätä omaan versioon perään & messy hair, mutta sitten tekstistä olisi kokonaisuudessaan tullut melko iso. Vai olisiko? Pitäisiköhän sittenkin vielä lisätä..
Takkutukkainen, printtipöksyinen sarjaseuraaja ottaa tämän sunnuntain rennosti. Harmaja sateinen sää, on hyvä päivä siis katsoa sarjoja.

2 kommenttia:

  1. Kiitos paidan koristeluideasta. Jonkinlainen netflix paita olisikin kiva meidän tyttölle, hän on ihan koukussa netflixin sarjoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) Huh, en siis ole ainut koukuttunut ;)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.