lauantai 13. helmikuuta 2021

Pienet kylmäpussit

Valentine Week* osa kuusi!

Tokavikaa viedään. Toisiksi viimeisenä sydänten sarjoissa on kylmiä sydämiä. 

* Ystävänpäivän kunniaksi lämpöä ja lempeyttä Valentine Week -teemaviikolla. Katso teeman jo julkaistut osat: Virkattu polettisydän / Neulottu Sydän nurjallaan -tiskiliina / Kirjailtu ja parsittu sydän / Sydänmakramee (mukinalunen) / Virkatut sydänkorvakorut

Eli toisin sanoen pienet kylmäpussit. Päällä tilkkulaarista puuvillakangasta (tässä en kuitenkaan sydänteeman mukaisesti päätynyt pinkkiin sävyyn, heh) ja sisällä halppisriisiä, jota on vieläkin isosti painopeittoprojektista (ks. postaus). 

Ensin ajattelin, että jätänpäs nämä laskuista pois. Koska onhan nää nyt niin iänikuiset kässät, ei mitään uutta kässäilijöille. Mutta sitten päätin, että en ala sensuroimaan oman blogin sisältöä sen takia, että jokin saattaisi vähän tylsempää kuin joku muu. Ainakin tämä tuli tehtyä omaan tarpeeseen. Mietin pienten kylmäpussien tekoa jo joulun alla, kun tein lahjaksi suolaterapiatyynyt (ks. postaus). Nämä on vähän kuin aikuisen pipityynyt. Muotohan voisi olla mikä vain, mutta nyt teemaan istuen sopivasti sydämet. 

Ja se tarpeellisuus? Syy on tässä: mustelmat! 

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä alttiimpi olen mustelmille. Tai sitten vain olen kömpelö. Vähintään kerran viikossa lyön jalan auki olevaan tiskikoneen oven kulmaan. Ja mustelmaa pukkaa. Kylmäpussi jelppaa ettei tulisi niin pahoja mustelmia. Tähän asti olen napannut pakastimesta iänvanhan jyväpussin, joka on ihan liian iso ja sitä on vaikea kohdistaa pienelle mustelman alueelle ilman, että muu iho paleltuu. Nyt vihdoin koko on passeli. Ja toki voi näitä käyttää myös muuhun kuin mustelmien hillitsemiseen. Varmasti tulen käyttämään myös migreenissä otsalle. Joskus migreenissä kylmä tuntuu helpottavalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.