tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kotiblogit.

Kotiblogit! Tämä jännän konseptin lehti aiheista sisustus, puutarha, ruoka, matka ja DIY - täysin bloggaajien näkökulmasta.
Ja nyt voitte varmaan viimeiseksi sanotusta kategoriasta arvata jo mistä on kyse?
Kyllä, olen lehdessä mukana! Mietin pitkään onko tämä minun juttuni, mutta sitten viime metreillä tulin tulokseen, että mikäpä ettei? Oli mielenkiintoista nähdä millainen paketti lähettämistäni kuvavaihtoehdoista ja teksteistä muodostuu. Ja aika kivalta näyttää! Kivalta näyttää myös kanteen selkeästi kirjani nimestä inspiroitunut heitto (Kierrätin ja itte tein).
Osiossani (kolme aukeamaa!) on pilkahduksia kodistamme ja muutamia helppoja kesäpuuhaksi soveltuvia ohjeitakin - kuten päivitetty ohje oman avokadopuun kasvattamiseen siemenestä.
Tämä maxikimono/-liivi/-aamutakki on ihan lempparini. Sekin näkyy myös lehtijutussa, mutta itse ohje löytyy vain Itte tein ja kierrätin -kirjastani. (Ja pakko mainita: se on tehty ihanasti laskeutuvasta sivuverhosta!).
Monenlaista pikku do-it-yourself-juttua löytyy! Ks. lisää juttua näistä postauksista: Paperista kestokukka - Ovipuhelimen puhekupla - Etiketit kenkälaatikoissa - Liitutaulu/tarjotin - I will survive -kukkaruukku
Myös kahdesta jälkiruokakulhosta ja saranasta tehty lasirasiani pääsi lehteen mukaan! Taustalla tekemäni taulut. Ja Pariisin matkamuisto, joka toimii sormustelineenä.
Eikä siinä vielä kaikki. DIY-osion alkuun pääsi kaksi kuvaa varsinaisen lehtijutun päälle.
Kultainen heppa on koriste, jota moni ei tajua. Toisille sanon, ettei siinä mitään tajuttavaa olekaan. Se on vain hauska. Toisille sanon, että se muistuttaa ajoista, jolloin olin 24/7 hevostallilla. Teille sanon, että sain hepan yhtenä Siivouspäivänä viereisen pöydän papalta. Se kysy vitsillä "Otatko?" ja minä otin. Vaikka hevosella oli jalat poikki. Ei haittaa, minä pikaliimaan. Ja spraymaalaan. Ja pistän sen käytävälle valvomaan järjestystä. Ja kuvaan sen lehteen. Ja tuuttaan jutun blogiin.
Loppukaneettina sanottakoon, että menkääs nyt siis lehtihyllyillle. Varmasti kivaa kesälukemista!

PS: äiti ja "anoppi", älkää juosko kauppaan, minulla on teille jo omat kappaleet lehdistä!

18 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että olit samassa lehdessä. Paljon kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva olla samassa lehdessä ;) Teiltäkin tuli tosi tosi kiva kokonaisuus! :)

   Poista
 2. Ihana koti sinulla! Kivalta näyttää lehtijuttukin. Pitääpä varmaan poiketa huomenna lehtihyllyllä.

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) ehdottomasti käy kurkkaan lehteä, löytyy varmasti uusia ideoita ja ehkäpä myös blogeja lukulistalle :)

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta lehdeltä! Ja nuo sinun aukeamasi näyttävät kyllä tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva lehti on kyllä :) Olisikohan pari numeroa ilmestynyt aiemmin, joten melko uusi on vielä. Kiitos Tuuli :)

   Poista
 4. Onnea, onnea!! Hienoja kuvia tuunauksistasi. Sulla on oma kirja, nyt olet lehdessä -mitä seuraavaksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Kirja, lehti ja radio(!)..seuraavaksi sitten telkkari? Haha, juu ei, siihen en lähde!

   Poista
 5. Mukavaa, että lopulta kuitenkin suostuit. Lehden aukeamat oikein huutaa ostamaan/lukemaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää, pitääpä ehkä poiketa sinne lehtihyllylle. Ja olipa sympaattinen myös tuo hevosen tarina. Niinpä sitä joskus lähes romuksi luokiteltu rikkinäinen tavara tai asia saakin vielä käänteen elämässään ja pääsee jopa ylväästi poseeraamaan oikein lehteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sitä ei koskaan tiedä kuinka pienestä jutusta jokin saakin ison merkityksen.. :) Kiitos!

   Poista
 7. Hei hieno juttu, onnea lehteen pääsystä! Ja vau, miten monta sivua sait lehteen. :) Tää täytyy kyllä napata lehtihyllyltä mukaan seuraavan kerran kun käyn kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä myös ylpeä, että sain näkyvyyttä niin monen sivun verran :)

   Poista
 8. Toi kansi on tosi ihanan näköinen. Nykyään tulee tosi harvoin osteltua lehtiä, mutta kesäisin on ihan mukava käydä hakemassa lehti luettavaksi. Samoin jouluisin tulee osteltua joululehtiä ja nyt oon ostellut aina kirppareilta jos löytyy joku jouluaiheinen juttu :D.

  Harmittaa, kun jotkut lehdet on nykyään aivan älyttömän kalliita ja sitten kirpparillakin niistä pyydetään tosi korkea hinta. Ymmärrän, että jos on ostettu joku 14e lehti kaupasta, ei sitä ihan muutamalla sentillä haluta kirpparilla myydä, mutta silti multa jää lehdet yleensä sinne kirpparille jos niiden hinta alkaa olla yli 2e. Ellei sitten ihan joku erikoinen ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä kannattaisin enemmän printtimediaa, jos ne eivät olisi niin turkasen kalliita. Myös vanhojen lehtien kirppishinnat ovat pistäneet minunkin silmään. Kaikkeen se hintojen nousu ulottuu, myös kirppislehtiin..

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.