perjantai 26. kesäkuuta 2015

Palatyyny.

Joskus iskee tilkkuhimo. En ole vielä vakuuttunut, että edelleenkään tykkäisin erityisemmin tilkkutöistä, mutta silti ajoittain iskee pakonomainen tarve kokeilla tilkkuilua. Ihan vaan vähän, jotain sopivan yksinkertaista. Kuin tekstiksi, että kuinka hyvin alkaisi neliöiden kulmat osumaan kohdilleen (eihän ne aina voi mennä vinoon, eihän?).
Joten keväällä aiemmin ompelin hyvinkin erilaisista jämäpaloista keittiön tuolille peffa-alustan. Hienommin sanottuna istuintyynyn. Tyynyn, joka oli mukana myös Kotiblogit -lehtijutussani.
Yhdistelin kaikkia kivoja suosikkejani yhteen. Vähän kukkaa, vähän jotain mustavalkoista, hitusen turkoosia,  pikkuisen pitsiä.. Ja yllättävän hyvin ne yhteen rupesivat mätsäämään. Alustan alapuoli on kokonaan yksivärinen ja välissä on paksu levy vanua.
Koko on just keittiöntuolille sopiva. Nyt pitäisi vielä kerätä vastaavat tilkut, jotta saisi toisen samantyylisen alustan!
Tarjottimet: Habitat.
Aasinsilta edellisen kuvan pöydällä oleviin tarjottimiin. Ne ovat ihanat. Kivan kesäiset, kevyet ja monikäyttöiset.
Ja mitä edelliseen postaukseen tulee, koira voi jo paremmin. Ensimmäinen yö oli kauhea, mutta sen jälkeen toipuminen on edistynyt. Vielä ei ole yhtä virkeänä jalkeilla kuin tässä kuvassa, mutta voimat palautuvat varmasti päivä päivältä. Odotan jo kovasti sitä, kun Cora on toipunut ja yhtä pirteä oma itsensä. Kiitos kaikille tsemppikommenttia laittaneille!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tilkkutyyny! Olen ihan rakastunut juuri tuon säyiseen oranssiin, joten silmiin osui tuo ihanan pirteä kukkakangas. Ja ihana kuulla, että teidän koira on jo toipumaan päin. Mikään ei kyllä ole niin kamalaa kuin huoli perheenjäsenestä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) koiruli toipuu päivä päivältä :) myös tämä kuukausia kestänyt jatkuva huoli laantuu hissukseen ja toivottavasti myös sitten pysyy poissa ja koira terveenä :)

   Poista
 2. Hauska tyyny. Tuollainen voisi olla kiva samanvärisistä tilkuistakin tehtynä, esim. musta-valkoisista. Keltainen ja turkoosin väriset vois olla myös siistejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niin olisi, itsekin mietin et josko tekisi joskus toisen kaksivärisenä, kenties juuri mustavalkoisena :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.