perjantai 2. kesäkuuta 2017

Minikokoinen korurekki.

Sarjamme pöhköt / oudot / kummalliset kierrätysmateriaalit ja -ideat saa nyt jatkoa! Tämä korvisteline. Näyttää ihan kelvolliselta (ja sitä se onkin), mutta olen varma, että kukaan ei voisi keksiä sen kierrätysmateriaalia. Ei varmasti, ei.
Se on tästä! Eli entisestä leivänpaahtimesta. Se kosahti ja jäljelle jäi SER-kamaa. Plus tämä härveli, joka kai oli johonkin sulatussysteemiin paahtimen päälle.. en tiedä, funktio jäi epäselväksi, koska en tainnut edes yrittää käyttää sitä koskaan.
Sisäinen utelias tutkijani silmäili, että härvelissä oli muttereita. Se siis aukeaa! Katsotaan sisään, päätin. Ja sisältä sai irti kolme kiveäkin vahvempaa metallitankoa. Otin ne talteen, eihän sitä tiedä mihin voisi tarvita. Ja nyt muhkeat kaksi-kolme vuotta myöhemmin yksi tangoista löysi käyttötarkoituksensa.
Ei sitä turhaan säilötty (no onneksi ei ole vienyt paljoa tilaa materiaalilaatikossa). Tein päihin sopivat palikat ilmassa kovettuvasta silkkimassasta. Päät palikoihin ja palikat sinitarralla seinään. Valmista!
Ja niin siinä roikkuvat isot korvikset. Tankoon pujotettujen koukkujen avulla saa siihen rannerenkaita ja kaulaketjunkin. Täytyy vain muistaa ettei lataa liian täyteen, ettei putoa tasolle alas. Sinitarra ei loputtomiin kestä, mutta hyvin se kevyet korut kantaa. Eikä jää jälkiä, jos ja kun minirekkiä siirtää.

// Kuvassa itsetehtyä myös: nahkarulla-kaulakoru (sis. tutoriaalin) / muurarinlanka-hapsukorvikset.

7 kommenttia:

 1. No en olisi kyllä keksinyt. :D Kivan näköinen siitä tuli. :)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on tosi kätevä, sä keksit tosi kivoja asioita.

  VastaaPoista
 3. Kätsy systeemi:)
  Tuo oli muuten sämpylän lämmitin, mulla taitaa olla jossain "tallessa" samanlainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sämpylänlämmitin, se ois voinut olla just se!

   Poista
 4. Loistava idea! Sä oot aika hyvä kierrättäjä!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.