tiistai 29. lokakuuta 2019

Halloween: Hämähäkkikorvakorut (+ ohje).

Hiphep, se kai on jotain halloweenin tapaista päällä. Tai ainakin pyhäinpäivänä tulevana viikonloppuna, jolloin edessä on halloweenilla höystetyt kemut. Pukukoodina mustaa ja valkoista halloweenin henkeen.

Ei mulla mitään halloweenia ole mihin pukeutua. Laittaisko kissakorvat päähän vai tekisikö jotain uutta? No tein uutta (mutta kierrättäen, kaikki osat korupiikkejä mukaan laskematta uusiokäytössä).

Hämähäkkikorvakorut! 

Jotta olisi ainakin jotain pientä teemaan sopivaa ekstraa pukukoodia kunnioittaen.
DIY: Hämähäkkikorvakorut

Tarvikkeet: Kaksi eri kokoista helmeä hämähäkin kehoksi, pieniä helmiä jaloiksi, ohutta metallilankaa, 2 kpl korupiikkiä, korvakorukoukut, tahtoessasi ketjua ja 2 kpl välirenkaita, pihdit ja leikkurit.
Tee näin: Pujota kaksi helmeä korupiikkiin, suurempi alas. Lyhennä piikkiä tarvittaessa. Jätä helmien väliin hiukkasen metallilangalle tilaa.

Ota pätkä metallilankaa ja pujota siihen yhden jalan verran pieniä helmiä (itse laitoin 7 helmeä per jalka). Pujota sama lanka ekaa lukuun ottamatta kaikkien helmien läpi. Kiristä lanka, helmet jäävät metallilangan keskipaikkaille.
Toista helmien lisäys niin, että saat neljä jalkaa "rinnakkain". On helpointa tehdä kaksi neljän jalan settiä kuin yksi kahdeksan jalan kokonaisuus.

Kiedo metallilankojen päät isojen helmien väliin. Pujota kerran jalkojen ympäri vastakkaisiin suuntiin niin jalat lukittuvat paikoilleen. Leikkaa päät lyhyeksi ja pujota tiukasti keskikohdan ympärille. Varmista, etteivät metallilankojen päät jää teräviksi piikeiksi esiin.

Tahtoessasi lisää ylös ohutta metalliketjua. Liitä ylös korvakorurenkaat. Taivuta hämiksen jalkoja auki.
Näistä tuli aika hauskat. Vähän creepyt, mutta toisaalta myös kimmeltävät tyylikkäästi. Vähän kuin keskenään taistelevat hämähäkit. Ei mene arjessa korviin, mutta josko uskaltaisi ripustaa korviin viikonloppuna. Pitää muistaa laittaa kutrit kiinni, etteivät hiukset tartu jalkoihin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.