sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Kukkaiskortti äidille.

Onnittelut on tänään jokainen äiti, isoäiti ja muu äidinrakkaudellinen hahmo ansainnut. Kakkua, kukkia ja halauksia - koronan sallimissa rajoissa tietenkin.

Kun oman äidin luo ei äitienpäiväksi päässyt tai uskaltanut matkustaa niin posti onneksi auttoi ikävää.
Onnittelut menivät ennalta kortitse ja puhelimitse tänään perässä. Kortista tuli aika herkkä ja kaunis.
Inspiraatio helppoon kukkasia pursuvaan onnittelukorttiin lähti näistä käsiin pyörimään jääneistä Ihana-askartelulehden paperiarkeista. Ensin ajattelin leikkaavani vain tuon ison kimpun korttiin, mutta...
...se olikin ihan liian iso korttipohjaan. Toinen olisi silpunut kuvaa pienemmäksi, mutta minä päätin taittaa ja liimata sen taitteen kautta kääntöpuolelle. Siitä se ajatus sitten lähti, leikkelin myös muita pienempiä palasia samasta paperiarkista. Liimasin niitä kortin taakse, sisäpuolelle ja vielä kuoreenkin.
Oli ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun äitienpäiväksi en tehnyt (kortin lisäksi) mitään muuta itse. Yleensä aina jotain pientä, mutta nyt toteutin ihan muuta: care package -kokoelman kaikenlaista mitä vain pahvilaatikkoon sain mahtumaan. Vähän herkkuja, pikkuisen sitä sun tätä. Joskus näinkin. Pakettia oli ainakin kiva koota!

Onnea äiti, halataan sitten kun taas voidaan!

4 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.