tiistai 5. toukokuuta 2020

Virkattu kakkurasia.

Kakkuja siellä, kakkuja täällä!

Muutamia virkattuja kakkuja ja leivoksia on minukin käsistäni tipahdellut (esim. virkattu juustokakkupala). Nyt mietin virkattua kakkuneulatyynyä..
..mutta siitä sitten tulikin kakkurasia!

Se voisi olla korurasia. Lahjarasia. Ihan vaan pienen asian säilytysrasia. On aina kiva, että jollain pienellä ja söpöllä asialla onkin joku ihan käytännöllinen funktio.
Kun kakusta on kyse, koristelumahdollisuudet ovat loputtomat! Tämä mansikkainen ja suklaapohjainen kakkunen sai päälleen kermavaahtoruusukkeen, ison mansikkamöllykän ja ripauksen strösseleitä.
Kakkurasiassa on myös pahvista vahvikkeet sisällä, joten se pysyy hyvin ryhdissään. Vahvikkeet voi kiinnittää (tässä kuvassa vielä irrallaan) parilla liimatipalla paikallaan tai jos ei sotkea työhön liimaa niin myös muutamalla ompeleella voi pahvin kiinnittää paikoilleen. Terävä neula ja langan värinen lanka niin toimii ompelu myös hyvin.
Ohjeen varmasti jaan joskus myöhemmin myös tänne, mutta toistaiseksi kakkurasian ohje löytyy uusimmasta Kauneimmat Käsityöt -lehdestä nro:sta 3/20. Samassa numerossa myös virkkaamani ikitulppaanit!

2 kommenttia:

 1. Saisikohan tän lehden vielä jostain...
  Olisi niin kiva idea lahjaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lehteä ei löydy oman kirjaston valikoimasta niin voit myös laittaa mulle sähköpostia, voin laittaa sulle sähköpostilla ohjeen :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.