keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Postita ystävälle virkattu polettisydän.

Kun pitää olla etäällä ja ikävä voi olla kova, yllätä ja ilahduta silloin ystävää kirjepostilla.

Ilahduta sydämellisellä viestillä ystävää – tämän pikkyllärin lähettää kuoressa läheiselle! 
Kuoreen sujahtaa mukavasti mukaan pieni sydän. Ja ei mikä tahansa sydän, vaan se on laukkukoriste tai avaimenperä, jolla on myös toinen funktio - se on polettikukkaro! 

Tein viime vuonna paljon käytössä olleen pienen polettikukkaron nahasta. Nyt sen rinnalle toiseen laukkuun tuli virkattu sydänversio. 

Ja jos joku nyt hörähtää et mikä poletti niin se kolikko tai metallilätkä, jonka voi vaikka jumpalle mentäessä lokeroon laittaa pantiksi. Paitsi ettei nyt käydä vielä jumpalla - mutta sama poletti toimii myös esimerkiksi kassakärryissä.

Ks. Nahkaisen polettikukkaron ohje tästä.
Tai voisihan polettisydän olla myös purkkasydän? Sisälle mahtuisi hyvin yksittäinen purkka tai miksei vaikka lääkekin suojakääreessään. Vai löytyisikö sisältä pieni salainen viesti? 

Sama ohje toimii myös muuten isompana kukkarona. Vaihtaa vain langan paksumpaan ja koukun suurempaan! Nepparin sijaan voi sydämen sulkea lenkillä ja napilla.
Ohje polettisydämeen löytyy toistaiseksi vain uudesta Kauneimmat Käsityöt -lehdestä (nro 4/20). Sieltä se myös kannestakin löytyy! (Siinä on muuten myös mun koivetkin kannessa, haha!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.