lauantai 29. huhtikuuta 2023

Hetivalmis kahden tarvikkeen älypeli koiralle

Hetivalmis älypeli koiralle! Tämä on niiiiiiin superhelppo. 

Pitemmittä puheitta: hetkessä valmis, et tarvitse kuin tyhjiä vessapaperirullia ja narua. Pitkä neula on plussaa.

Näin se onnistuu: taita rullan päät limittäin ja puhko neulalla yläreunaan keskeltä naru. Tee kaikille sama. Naruun voi tehdä solmun ekan ja vikan rullan viereen.

Ja sitten se onkin valmis! Nyt saatat miettiä, et mitä ihmettä.. mutta todella - tämä ei muuta tarvitse!

Sitten vain ripustat naruista rullapötkön sopivalle korkeudelle (eli korkeimmillaan koiran leuan korkeudelle) esimerkiksi kahden tuolin selkämyksen väliin - narun ei tarvitse olla liian napakka. Nameja rulliin sisään ja sitten on koiran peliaika!

Tässä jo kovasti sopivan etäisyyden päästä ihmeteltiin, että mitä se emäntä tekee. Hämmentävää, voisi kirjoittaa mummokoiran ajatuskuplaan. Yleensä vessapaperitrullat on niitä mitä Cora saa tuhota lattialla.

Vähän piti kannustaa, mutta kyllä se sitten tajusi mitä on kyse! Järkeviä kuviahan ei tästä taas saanut, mutta ymmärrätte pointin. Hutkimista joko päällä tai tassulla (no tassuille piti korkeutta tälle minikoiralle laskea) niin kyllä sieltä sitten palkinto tipahteli. Cora jaksoi tätä yllättävän kauan! 

Lopuksi voi narut avata ja laittaa rullat odottamaan seuraavaa leikkihetkeä. Rullia voi käyttää uudelleen niin kauan kuin ovat hyvät.

Huom! 

Jos toteutat tämän tai vastaavan idean niin älä jätä koiraa yksin pelin kanssa. Tämä on hyvää yhteistä tekemistä, hauskaa seurattavaa ihmiselle että haastavaa puuhaa koiralle. 

"Lisää!"

Näillä koirahulinoilla toivotan hyvää vappua! Me vietetään koiramummelin kanssa rauhallista vappua kotona ihmisten ja koirien herkkujen kanssa, nam!

Katso myös nämä ommeltavat älylelut koiralle:
Älylelu eli taskullinen pehmokuutio postaus 1 ja postaus 2
Kahden minuutin piilopussi - ihan superhelppo! Sopii myös aloittelijoille
Koiran leikkimatto (aktivointimatto)
Snuffle-matto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.