keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Käsillä tekijän sydänkorvikset

Ohoi, se on ystävänpäivä! Tänään voi katsoa kaikkea vaikka ihan hetkisen vaaleanpunaisten linssien läpi. Jotain herttaista, jotain söpöä, jotain vaaleanpunaista - sitä on ainakin nämä sydänkorvikset!

Tein nämä ihan ystävänpäivää ajatellen, mutta aion kyllä pitää näitä muutenkin kuin vain yhtenä päivänä viikossa. Käytänhän myös muita tekemiäni sydänkorviksia kuten makramee-sydänkorviksia ihan ympäri vuoden.

Käytin näihin Fimo-polymeerimassaa (ja toki samassa uunissa kovetin myös muuta, enhän toki lämmittänyt pakkasella uunia ihan vaan kuuden pikkuruisen sydämen takia. Mutta palataan niihin muihin juttuihin joskus myöhemmin. Ehkä, jos niistä jotain valmista joskus tulee.)

Vaikka nämä ovat aika tavalliset, ei mitään ideana erikoisempaa niin olen näistä tosi ylpeä, koska sain tehtyä suht tasalaatuisia sydämiä ILMAN MUOTTIA.

Vähän ensin tuskailin toteutusta, saanko tehtyä pieniä sydämiä ilman muottia? Pitääkö ostaa muotti ihan vain tätä varten? Muottisetti, josta käytän yhtä muottia tähän yhteen juttuun kerran? Ei tuntunut hyvältä hankinnalta, joten yritin ihan vain paperikaavan ja somien avulla muotoilla. Tein oikeastaan kaksitoista litteää sydäntä, asetin aina väriparin väliin korupiikin ja sitten pehmetin reunat yhteen. 

On niissä vähän kokoeroa ja runtua, mutta kädenjälki saa näkyä, ovathan en kirjaimellisesti käsin muotoiltuja. Ja pienet erot eivät haittaa, nämä kieppuvat sen verran korvissa, että ei sitä kukaan ehdi edes huomata. 

Hyvää ystävänpäivää kaikille käsityön ystäville!

Katso myös nämä ystävänpäivään liittyvät sydän-aiheiset käsityöt:

Virkattu polettisydän
Neulottu sydän nurjallaan -tiskiliina
Kirjailtu ja parsittu sydämillä (kaksi ideaa)
Sydänmakramee-mukinalusta
Virkatut pulleat sydänkorvakorut
Pienet kylmäpussit ("pipityynyt" tilkuista)
Oma sydänprintti hiusdonitsiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.