perjantai 6. syyskuuta 2013

343.

Kylläpä se aika rientää niin ettei bloggaamaan ehdi. Syksy se tuo mukanaan aina kaikkea uutta ja jännittävää. Ystävät palaavat kesätöistään, alkaa uutta intoa urheiluun, luonto vaihtaa väriään. Päätin ottaa blogille uutta suuntaa (vielä, kun vain saisi kiteytettyä itselleen mikä se uusi suunta tarkalleen on!). Aloitin uuden harrastuksen. Ja sokerina pohjalla sain eilen myöhästyneen syntymäpäivälahjan - se vasta jännittävä onkin!
Mitä siellä on, mikä siellä niin kovasi kimaltaa ja vetää puoleensa? Voiko se olla se? Oi, kyllä se on se!
Olen niin iloinen tästä lahjasta. Kaikkihan nämä tietävät, tölkeistä virkatut laukut. Lahjan antaja ei ollut itse tätä tehnyt, vaan ostanut eräältä käsityöammattilaisen myyjäisistä. Siinä on ihan pehmustettu vuorikin!
Hurjaa ajatella, että tasan 343 (!) tölkkiä on avattu, jotta tämä laukku on saatu valmiiksi. Tänään kyllä pitää lähteä miehen kanssa ulos treffeille, jotta pääsen testaamaan miten laukku toimii käytössä.

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnentoivotukset! :)


  No siinä on muutama tölkki tosissaan sihauteltu auki. Toisaaltaan aika uskomatonta ajatella, että niin monta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aada :) Onneksi sentään ei ole laukun tekijä juopassu kaikkia tölkkejä! :) Kuulemma hänellä oli netissä keräyksiä ja lahjoituksien perusteella hän sitten laukkuja valmistaa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.