torstai 12. syyskuuta 2013

Reitti Eiffelille.

Karttahommat jatkuvat (lue täältä: kartasta tehty kori). Muistin, että askartelupapereissa saattaisi olla vielä palanen Pariisin karttaa jäljellä..nyt siitä tuli kontaktoituna ja vuoritettuna meikkipussi. Entinen olikin jo hajoamispisteessä.
Hyvin mahtuu sisälle kaikki oleellinen käsirasvasta huulirasvaan ja kuulokkeista käsipeiliin. Samalla pussukka voisi muistuttaa toteuttamaan joskus haaveeni palata Pariisiin. Vuosia, vuosia sitten siellä kävin ja paljon jäi näkemättä ja kokematta. Vielä en ole ennättänyt takaisin, ehkä vielä sitten joskus.

10 kommenttia:

 1. Hienoa, hienoa! Todella näppärän näköinen pussi. Tällaisen projektin vuoksi saattaisin luopua tavastani ommella käsin ja siirtyä koneen ääreen (luulen ettei tuosta nimittäin käsin selviä kovin hyvin, vai luulenko väärin?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luulen, että minä en ainakaan selviäisi tuosta käsin, ehkäpä joku muu voi hyvinkin suoritua siitä. Kokeile, jos ei onnistu niin siirry sitten koneen ääreen ;)

   Poista
 2. Oi hauska! Mun bf on ihan hulluna suunnistuskarttoihin, mitäköhän niistä keksisi miespuoleiselle..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt yhtäkkiä mieleeni ei tule kovin loistavia ajatuksia..toilettikassi? Päällystä vihko tai kansio? Joku säilytysloota päällystettynä? Tai kenties näppäimistön/läppärin alle pöydänsuojus kontaktoituna?

   Poista
 3. No nyt löytyi kyllä mainio idea suoraan mun käsityöprojektilistaani! Rakastan karttoja ja suunnistamista, varsinkin vieraissa kaupungeissa ja säästän reissuilta aina kartat tietämättä mitä niillä tekisi myöhemmin. Muutaman kenkälaatikon olen päällystänyt aiemmin. Tällä tavalla saisi ihania "matkamuistoja" reissuista. Tulin just automatkalta Islannista, jossa kierrettiin vaikka kuinka monta pikkupaikkaa, ja islantilaiset olivat mun iloksi tehneet jokaisesta niemennokasta ilmaisia karttoja :) Kesällä myös lähialueen suunnistuskarttoja kertyy auton hanskalokeroon kuntorasteilta, enköhän keksi niillekin jotain käyttöä. Vaikkapa pussukka lahjaksi suunnistuskaverille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, laitahan reissumuistot ja suunnistuskartat hyötykäyttöön! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.