maanantai 23. syyskuuta 2013

Onnitteluja.

Viime viikkoina on moni läheinen saanut vuosikertymää lisää. On ollut iloisia uutisia, pyöreitä vuosia ja muuten vain ihania hetkiä, joiden kunniaksi on saanut antaa toiselle jotain kivaa ja ilahduttavaa - kuten nätin kortin..
..tai kivan kukkakimpun. Kun kukkakaupat olivat jo sulkeneet ovensa, b-vaihtoehdon lähimarketti tarjosi kukkaset. Kaupanmuovi pois, tilalle sellofaania ja vähän lahja-, silkkipaperia ja koristenauhoja..aivan kelpo kimppu tuli!
Pieni poika sai myös yllärilahjaksi uuden kellimispehmon. Se on sekä pehmo, että tyyny (keskuksen halkaisija suurta soppakattilaa isompi)! Tuon kanssa voi harjoitella muskariin Hämis-laulua. Jalat toimii myös hyvänä bumerangina, saa nähdä kuinka kauan menee, että poika keksii mätkiä tyynyllä paikkoja niin, että hämis lähtee jäähylle!
Idean hämähäkki-tyynyyn sain surrur-kirjasta (Savio - Rapia: surrur make your own marimekko, WSOY). Tuo teos on aina vain kerta toisensa jälkeen niin inspiroiva! Sain taas poimittua monta juttua toteutusjonoon!

4 kommenttia:

 1. Oi mä oon niin koukussa tähän sun blogiin. Löysin tän eilen ja pakkohan se oli selata kaikki postaukset läpi, vaikka kello näyttikin jo puolta yötä. aivan ihania juttuja oot tehny ja mistä oikeen keksitkin kaiken. Tervetuloa myös kurkkimaan mun juttuja ja askarteluita http://unelmaloistoa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -98! :) Kommenttisi piristi ja sai minut hymyilemään! Mukavaa, että löysit tänne. Mutta älä nyt yöunia karsi juttujeni takia ;) Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin ja löydät lisää inspiroivia juttuja! :)

   Poista
 2. Ihan supersöpö hämppistyyny! Se sai kyllä ehdottomasti hymyn huulille :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.