maanantai 30. syyskuuta 2013

Isoäidin kaulaan.

Pitihän se tietää. Eivät ne isonäidinneliöt vielä loppuneet. Tästä se alkoi uusi satsi. Harmaata, oranssia, pinkkiä..
Siinä ne ovat ojennuksessa ja valmiina toimintaan. Tästä voissi epäillä, että aloin viltin tekoon, mutta ei, en vaan.. 
..neliöistä tuli viltin sijaan huivi! Näin tämän isoäidinneliöistä tehdyn tuubihuivin (Lulu loves: Granny square snood-scarf) ja kopioimaanhan sitä oli lähtävä ihan värejä myöten (luulen, että jos inspiraation synnyttänyt huivi olisi ollut erivärinen, tuskin olisin innostunut edes tekemään omaa), mutta mallin kuitenkin muutin. Yhdistin neliöt kahteen riviin, mutta jätin toisesta päästä yhden liitoskohdan pituussuunnassa auki..
..jotta huivin saa kiedottua tälleensä ristiin ikään kuin rusetille vanhanajan tyyliin. Olen tästä valmiista piristävästä väriläiskästä innoissani, niin innoissani..! Täytyy ihan lähteä syksyn kylmyyteen testaamaan huivia!

7 kommenttia:

 1. Ihana huivi :) Todella kauniit värit.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit noissa isoäidinneliöissä.:)

  VastaaPoista
 3. Värit on tosi kivat, mutta sellaiset ettei olis ikinä tullut mieleen itse yhdistää niitä. Ja sitten kun ne näkee yhdessä, ajattelee että tietenkin! Noin sen pitääkin olla! Ja nyt muakin himottaa isoäitihuivi. Ehkä ikivanhasta peitontekeleestä sais jo sellaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inari :) Totta, en olisi varmasti minäkään osannut yhdistää värejä toisiinsa ellen olisi nähnyt inspiraation antanutta huivia :)

   Poista
 4. Ihanat värit ja hyvä idea tuo reikä! Tykkään yleisesti ottaen enemmän tuubihuiveista, koska ne saa niin näppärästi kaulan ympärille, mutta tuohan on myös yksi ratkaisu. :) Ja sekin hyvä tuossa huivissa, että jos teke mieli tehdä isoäidinneliöitä niin ei kuitenkaan tarvitse miljoonaa kappaletta tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samoin, tuubit ovat parhaita, mutta joskus on tuollainen malli parempi vaihtoehto :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.