sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tasku kynille.

Alkaa olla vuosi siinä kohdassa, kun kalenterin selkämys alkaa nitkua. Minulla ainakin. Mitäs tungen väliin milloin mitäkin paperinippua, eihän ne kannet loputtomiin kestä sitä, että välissä on enemmän paperia mitä nidonta sallisi.
Kalenterin tueksi tein pienen putken ja pingotin sen kalenterin kanteen kuminauhalla. Se pitää kassassa jo kulunutta vuotta ja kantaa myös kynät mukanaan. Ettei tulisi kyniäkään liiskattua enää kalenteriin väliin. Eihän kalenteri muuten kestä loppu vuotta. Olisi kovin mälsää vaihtaa kesken kaiken uuteen kalenteriin. Etenkin, kun vihdoin olen tottunut vuosikalentereihin. Kun opiskeli, vuotta katsoi lukukausikalentereiden näkökulmasta ja vasta sittemmin olen siirtynyt uuteen kalenteriin vain vuoden vaihtuessa. Vielä pitäisi siis sinnitellä samoilla kansilla kolme kuukautta. Voi olla, että viiminen etappi saatetaan mennä ilman kansia, jos nitkuvat kokonaan irti. Ehkä teippaan ne sitten kiinni jesarilla.
Mutta toistaiseksi tasku on ainakin näppärä apuri kalenterin kanssa! Hakusanoilla diy journal pen holder löytyy vaikka minkälaisia malleja ja tutoriaaleja. Itse päädyin testaamaan kynätaskua ihan vain näin yksinkertaisella mallilla.

12 kommenttia:

 1. Tosi kätevä keksintö. Minulla on sen mallinen kalenteri nyt ollut, että siihen ei saa mitenkään kynää pujotettua, joten tällainen sopisi myös minulle.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sopisi, kuminauhalla sopii kaikenlaisille kalentereille :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä kätevä apuväline - itsekin tein vastikään tablettia ja tablettikynää varten tällaisen - toimii ihan loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä idea tosiaan myös tablettikynälle :) mulla onkin jäänyt sen käyttö pois, kun ei se koskaan pysy matkassa.. :)

   Poista
 3. No mutta onpa luova ratkaisu, vau! Ihanko itte keksit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :) en voi ottaa kunnia ideasta, onhan noita vastaavia teollisissa kalentereissakin. Diy-versioita aikaisemmin googletin ja päädyin omaan yksinkertaiseen malliin ilman mitään lisukkeita :)

   Poista
 4. Onpa hyvä idea! Samanlaisen voisi tehdä vaikka muistikirjaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, näppärä! :) tee myös, tulee minuuteissa valmista! :)

   Poista
 5. Ompa hieno! Varsinkin kynäpussin kuosi viehättää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään tuosta kuosista :) se tätivainajan retrokankaista ja vielä löyty taskua varten kiva tilkkupala :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä! :)

  Pst. http://vinopino1.blogspot.fi/2015/09/kalenteri-muistiinpanoille-ja-tasku.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Vau, tehokkaasti otettu vinkki eteenpäin käyttöön, mahtavaa! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.