lauantai 26. maaliskuuta 2016

Helmipuput.

Tässä tulee ihan kaikista helpoin ja nopein pääsiäiskoriste! Helmipuput! Kaksi helmeä, nahkakorvat ja ripustuslenkki, valmista! Kaikista kiireisimmätkin tai hitaimmatkin ehtivät toteuttaa tällaiset pupuset hollilla olevaan pääsiäiseen.
Ohje on julkaistu Kauneimmat Askartelut -lehden kevätnumerossa. Tuntuu hassulta, minä askartelin nämä puput jo viime syksynä! Ei ollut vielä edes Halloween, kun sanoin heipat kaverille "No niin lähdenpäs tästä askartelemaan pääsiäispupuja!" ja kaveri oli vähän ettäjaaniinmitäsiis menet tekemään?
Kevään askartelulehti löytyy vielä lehtihyllyiltä, jos pääsiäispyhiksi tekee vielä mieli tekemistä. Lehdestä toki löytyy muutakin ohjeita ja ideoita kuin vain pääsiäisaiheisia askarteluja, esimerkiksi pari vinkkiä erilaisiin kattausideoihin.
Tässä vielä erilainen kollaasi lehden pienistä kattausideoistani. Paperiviuhkaa, karkkipussia, dymoja, yhteen kiedottuja aterimia, kukkia, vinyylejä lautastabletteina ja paikkakortteja tai yllärilahjoja magneetilla..

8 kommenttia:

 1. Hetimiten ryhdyn toimeen! Vaan kun ei ole nahkaa askarreltavaksi, taidan tehdä korvat tuohesta. Tosi nätti ja simppeli idea. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! :) tuohi kuulostaa kyllä tosi mahtavalta vaihtoehdolta! Myös huopa kävisi korviksi :)

   Poista
 2. Suloiset puput <3
  Ihanaa pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
 3. Yksinkertainen on usein paras! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.