tiistai 15. maaliskuuta 2016

Helsingin tuliaisia.

Harvemmin tulee esiteltyä mitään ostoksia. Mutta nyt on ehkä vähän pakko brassailla. Katsokaa nyt näitä ihanuuksia! En kestä!
Vihko ja post-it-lappujen kaunis setti ovat Helsingin reissulta Papershopista. Niille, jotka tykkäävät vihoista, listoista ja kaikesta paperin pyörittämisestä, voivat yhtyä ajatukseen, että Papershop taitaa olla karkkikauppaakin parempi paikka.
Tiesin Helsinkiin mentäessä, että jos ei muuta, niin ainakin uuden muistivihon ostan.

Papershop.fi / Fredrikinkatu 18 - Niillä on myös verkkokauppa!
Kiertelin Helsingissä monissa sisustusmyymälöissä. Löysin vaikka mitä mahtavaa. Tosin luulin ostaneeni enemmän mitä oikeasti ostin. Enemmäkin keräsin näköjään inspiraatiota, kun tuliaisina olikin vain Tigerin klipsin sisältävä kahvimitta (jes, vihdoin mullakin on tällainen nerokas apuri!) ja Pinosta ostetut kiviset alustat. Mietin kyllä onko järkeä raahata kiveä kotiin, mutta eipä vastaavia itsekään voi tehdä..

Pino.fi / Fredrikinkatu 22
Tiger-stores.fi / Myymälä Helsingissä mm. Forumissa ja Kampissa
Psst! Tiger avaa myös myymälän ensi kuussa Ouluun Kauppakeskus Valkeaan! (Ks. Valkean uutinen.)
Mutta sitähän piti sanomani, että kierroksellani löysin myös useamman tee-se-itse-idean blogiin tuliaisiksi! Seuraavaksi siis tulossa pienimuotoinen sarja tee-se-itse-sisustusideoista helppojen tutoriaaleiden kanssa. Tiedossa pari koristeellista, pari tarpeellista ja pari käytännöllistä diy-toteutusta. Jännittävää! Olen kovin inspiroitunut, kohta tuumasta toimeen!
Mutta ensin otan inspiroivan tankkaus- ja tuumaustauon ja kirjottelen ylös tulevien ideoiden tutoriaali- ja toteutusajatuksia.
Ja kylläpä muuten näyttää tylsistä tylsinkin ruisleipä jännittävältä välipalalta uuden kivisen alustan päällä.

Postaus ei sisällä minkäänlaista yhteistyön tuomaa piilomainontaa tai esim. hyvityksiä linkeistä. Mielipiteet tuotteista/liikkeistä ovat omiani.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti, niin ovat! :) niitä saa myös isommassa koossa, nekin ois myös aika kivat..:)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.