keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Pillerikoira.

Vinkki koiran (tai kissan) omistaville: kuinka tehdä helppo älyherkkulelu koiralle ilmaiseksi ja kierrättäen?
No pilleripurkista tietenkin! Purkin pohjaan tarvitsee tehdä vain herkun kokoinen reikä (poraa tai naputa ison naulan ja vasaran avulla - muista viilata reunat turvallisiksi!). Sitten vain purkin pesu ja mahdollisesti etikettien poistaminen.

Huom! Jos tablettipurkin kannessa helisee, siinä on kuivausainetta. Ota vahva ranneliike ja vetäise säiliö pois. Säiliö aukeaa helposti, joten irroittaminen kannattaa tehdä roskiksen tm. päällä.

Aikaisemmin olen tehnyt vastaavan koiran älylelun tästä muovipallosta.Tästä kuvasta näette myös purkin pohjan reiän koon. Pieni koira, pienet hetkut ja pieni reikä. Kansi oli aika löperö, koira sai sen auki! Mikäs siinä, eivät ne herkut silti tuijottelemalla tulleet ulos, yhtälailla piti pyöritellä purkkia.
Kahden erillisen leikkisession jälkeen Cora nappasi purkin ja vei sen petiinsä. Taisi siis tykätä, jos pitää nukkuakin purkin kanssa. "Ethän vie minun helkkupulkkia pois?" (Coralla on ärrävika, olen varma siitä.) No en vieny, tämä jää meille käyttöön. Jos menee purkki käytössä huonoksi niin tulipahan keksittyä yksi hyvä kierrätysidea lisää tyhjille tablettipurkeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.