tiistai 5. syyskuuta 2017

Lehdistä pikkuinen taso.

Lehtitaso! Se on kirjaimellisesti pikkutaso lehdistä. Kyllä, vanhoista lehdistä! Näitä tämmösiä vastaavia joskus männävuosina näkyi jossain - en yhtään muista missä ja milloin, mutta joskus se idea jäi kytemään, että tuollainen olisi hauska toteuttaa.

Ei vain ole aiemmin ollut tähdellistä tarpeetonta lehtipinkkaa, mutta nyt oli vanhoja lehtiä menossa paperinkeräykseen vino pino ja pelastin ne kotiini - jes, nyt mä sen pikkutason teen ja tiedän tarkkaan mihin sen laitan!
Pelastetuista lehdistä valikoin selkämykseltään joko pinkit tai sinerätävät/harmaat lehdet ja pinoin ne päällekkäin. Joka toinen lehti toisinpäin, jotta pino pysyy tasaisena. Sitten asetin just sopivan kokoisen rullakukkatason päälle (isä tehnyt puusta, marmoripinta on sisustuskontaktia). Lopuksi kiristin nahkaremmin soljen kanssa lehtipinon ympärille.
Rullasin tason nettipömpelin (älkööt virnuilko, en ikinä muista mikä tuon oikea nimi on) päälle. Se on ollut ruma silmänroska olohuoneessa. Nyt se jää kivasti lehtitason alle piiloon, jee!
Ja kukankin voi vielä päälle laittaa! (Kuvan timantti itsetehty, ks. pahvitimantti betonipastalla päällystettynä tästä.)

4 kommenttia:

 1. Tulipa kiva taso, tuo kukka sopii siihen hyvin.
  Timantti on nätti, ja toi malja sopivat yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mustakin timantti ja kulho/malja sopii yllättävän hyvin parivaljakoksi :)

   Poista
 2. Kivan näköinen taso. Tykkään tuosta miten olet yhdistänyt lehdet vyöllä.
  Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.