lauantai 2. syyskuuta 2017

Lahjaksi korvakorusetti.

Juhlaputki jatkuu vain! Kyllä meitä hemmotellaan, juhlasta toiseen. Nyt vuorossa hyvä ystävä, jolla oli kaksi aihetta juhlaan.
Itsellä tosin ei ole ollut kovin juhlaa viikolla, kun päälle puski oikein perinteinen flunssa. Ei jäänyt aikaa toteuttaa ensimmäistä lahjaideaa, joten vaihteeksi oli kaupan kautta kierrettävä. Pakettiin pyörähti Miia Pölläsen uutuuskirja Bujoilun voima (plus tarroja bujokoristeluun!). Tiedän, että ystäväni harrastaa bullet journalia jo nyt, joten ehkä tästä tulee vielä uutta puhtia uusien unelmien saavuttamiseen. Ja koska en voinut millään pelkästään ostolahjaa antaa niin tein kirjanmerkin kuumehöyryissäni. Yksinkertainen ja sievä. Sopii väriltään kirjaan hyvin!

Se mitä tuota kirjaa vilkaisin niin oli muuten aikas hyvä ja laittoi miettimään, että pitäisikö sitä sittenkin itsekin kokeilla bujoa! Ja kelpaisihan siinä päälle pari unelmaakin saavuttaa samalla. Not bad, not bad at all.
Ja kun kuume alkoi väistyä ja kädet kaipasivat jotain tekemistä, tein hapsukorvikset muurarinlangasta. Ensin yhdet, sitten toiset perään. Mustat pitkät ja valkoiset lyhyemmät. Mutta liitin vain yhdet korviskoukut. Olen huomannut, että tuollaiset korvakorukoukut lenkillä ovat aika kätevät - ei tarvitse jokaiseen pariin omia koukkuja, vaan voi lennosta vaihtaa parista toiseen, jos vain niissä on lenkki, johon koukut sujauttaa.
Ajatuksena oli, että ystävän kolmenkymmenen vuoden kunniaksi annan ns. vaihtokorvikset per vuosikymmen, mutta sitten eivät enää flunssaisen voimat riittäneetkään. Kolmansien kohdalle tein kupongin (tai sanottakoon hienomman lahjakortiksi). Saa samalla ystävä itse päättää kolmansien korviksien värin ja pituuden.
Oli tuota samaa kuviollista kartonkia sopiva pala, joten leikkasin siitä avattavan lahjalootan korvakoruille.
Ja siinäpä ne, tuplapaketit tuplaonnitteluiden kera! Kortti on muuten puhallustekniikalla tehtyä vesivärikokeilua. Se oli aika hauskaa - levitetään arkille vesiväriläiskiä ja sitten pillillä puhalletaan väriä tahtomaansa suuntaan. Tuli aika kivoja kuvioita!

2 kommenttia:

  1. Ihanan lahjan teit ja kiva tuo, että saa itse valita kolmansien korviksien värin ja pituuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) tykkäsi saajakin kovasti. Meni mustat korvikset heti korviin juhlapäiväksi <3

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.