keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuusipuu-paneeliverhot.

Eilisten kangasostojen lisäksi ostin myös erikseen uutta verhokangasta. Edelliset kokovalkoiset luirukkeet ehtivätkin olla käytössä liian kauan. Alkoi tympimään niiden tylsyys ja päätin, että tilalle on saatava vähän särmää.
Pitkään etsin "sitä oikeaa kangasta". Kävin parikin kertaa kankaita katselemassa ja tuskailin sitä, että miksi kankaan valitseminen on niin vaikeaa. Niin monta kivaa, mutta myös niin monta liian kallista, liian suurikuvioista, liian pienikuvioista, liian värikästä, liian valjua.. Lopulta valitsin yllättäen Annon Kuusipuun. Se oli sopivasti alessakin (vitskalla metri!), joten valinta helpottui kummasti - ei harmita osto, jos valinta osoittautuu myöhemmin vääräksi.
Ompelin verhot heti kotiin päästyäni. Oli nopeasti valmista, suoralla ompeleella suitsait ylä- ja alakäänteet sekä sivujen huolittelu (ostin kangasta vain yhden mitan, koska puolitin kankaan keskeltä kahdeksi paneeliverhoksi).
Ja heti on särmikkäämät verhot ikkunassa. Vähän pelkäsin etukäteen mustavalkoisuutta, mutta yllättävän raikkaat ovat ja valokin pääsee mukavasti kankaan läpi. Oli hyvä valinta, kannatti miettiä ja etsiä kangasta useamman kerran. Ei ole ennen minulla ollutkaan näin kuvioitua verhokangasta missään kodissa! Olen myyty. Taidan haluta tuosta kankaasta myös tyynyn..

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä kangas verhoksi, ehdottomasti vielä parit tyynyt. Ai, teillä päin on jo valoisaa ja aurinko paistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taidan tehdä, tyynyt vielä tarvitsee! :) Kyllä vain, valoisaa ehtii olla päivälläkin vähän aikaa. Harmi vain, että aurinko paistaa vain pakkaspäivinä..:D

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.