torstai 1. tammikuuta 2015

Toinen kierros.

Hyvää tätä alkavaa vuotta! Iloitsen tänään muun muassa sitä, että tämä ihana pikkukirjanen on kulkenut matkassani jo kokonaisen vuoden! Kyseessä on edellisvuoden joululahja, One Line A Day - viisivuotispäiväkirja. Viime vuonna tuli kirjoitettua lause tai useampikin joka ikinen päivä (no okei, välillä takautuvasti...joka oli haasteellista, sitä unohtaa ihmeellisen hyvin jo parissa päivässä kirjoittamisen arvoiset asiat!). Hurjaa ajatella, että (toivottavasti) kirja tulee olemaan yöpöydälläni vielä seuraavat neljä vuotta, vuoteen 2019(!!) asti. Mitä kaikkea sitä tulekaan tapahtumaan..
Nauran jo nyt viime vuoden jutuille, ihan sellaisille pöhköille ajatuksille, koiran oikuille ja arjen kommelluksille.
Esimerkiksi 4. heinäkuuta: "Olipa mahtavaa löytää kaksi viikkoa vanha homeinen banaani mun nahkalaukusta. Osta biojätekasseja!" Muussiksi menneen, helteessä muhineen banaanin siivoaminen kiireessä lempilaukun pohjalta oli jotain mitä ei tarvitsisi muistaa, mutta onpas se ainakin juuri sitä arkea "parhaimmillaan" ja sai minut nauramaan ääneen, kun kirjauksen luin. Olen varma, että tämä ja moni muu kirjaan ikuisestettu asia tulee myös naurattamaan tulevaisuudessa.

Tänään lähtee illalla toinen kierros! Voisin vaikka aluksi vannoa, että tulen panostamaan enemmän selkeään käsialaan. Väliin on päässyt sellaista piiperokoukeroa, että sanojen tarkoituksesta pitää arpoa ja se ei ole lainkaan hyvä juttu se.

Jos kirja kiinnostaa, sitä voi tilata ainakin Amazonista ja BookDepositorysta. Suosittelen!

6 kommenttia:

 1. hyvä kun muistutit, saatiin tollanen juurikin joululahjaksi ja olisi tänään muutoin unohtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, eikun sitten uutta päivyriä kirjoittamaan! :)

   Poista
 2. Mä en olekkaan ihan perinteistä päiväkirjaa pitänyt sitten teinivuosien. Toi vois olla kiva kompromissi, ei tarvii paljon rustata, mutta jotain muistoja kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei sitä paljoa tarvitse kirjoittaa, että voi säilyttää elämän varrelta ajatuksia ja muistoja, joita ei muuten tulisi muistamaan :)

   Poista
 3. Kirjoittelin juurikin omassa blogissa vähän samanmoisesta päiväkirjajutusta. :) Mietin, että olisi mukavaa rustailla tosiaan edes muutama rivi ylös tapahtumista, mutta sitten ystävä ennätti vinkkaamaan tällaisesta Q and A a day- viiden vuoden kysymyspäiväkirjasta. Vähän sama idea, mutta päiväkirjassa on jokin kysymys vuoden jokaiselle päivälle.

  Postaus täällä: http://suosikkimakuja.blogspot.fi/2015/01/q-and-a-day-5-year-journal.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kirjasta en olekaan kuullut, mutta heti googletin mistä on kyse! :) taidan tietää mitä toivon lahjaksi ensi jouluna! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.