perjantai 10. heinäkuuta 2015

Häähumua osa 3: häälahjapakkaus.

Häähumuilu jatkuu.. (Ks. osa 1: hääkengät ja osa 2: hääkimppu). Nyt pikaisesti vuorossa häälahja. Yllä tekemäni kortti, jossa oli säpinää ja säihkettä yltäkylläisesti. Sisälle kirjoitin itsekirjoittamani runon: 

Sano rakas, kun katsot häntä silmiin
sano kiitos, kun hän sinua auttaa
sano anteeksi, kun olet vahingossa väärin tehnyt
ole hiljaa, jos hän sitä tarvitsee
sano ikävä, jos jokus eroon toisistanne joudutte
sano rakastan, kun taas toisianne suutelette
hymyile ja ota hänen kädestään kiinni
sano olen valmis
nyt yhdessä olemme
sano tahdon
tänään, huomenna, aina ja ikuisesti
Kun tein hääparille/morsiamelle jo sekä kimpun että kengät, päätettiin antaa vähän pienempi häälahja. Ettei olisi mennyt ihan överiksi yhteensä uniikit jutut plus lahja. Pariskuntaa ajatellen, päädyttiin humoristiseen pikkulahjaan nimeltä "Häästressin poistopakettiin eli kuinka palautua häähumusta takaisin arkeen".  Valikoin pakettiin helppoja ja käytännöllisiä juttuja ihan arkeen, sellaisia mitkä kuluisivat ajan myötä pois (koska pariskunnan kodista varmasti löytyy jo lähes kaikki tarpeellinen ja kengät sekä kimppu jäivät jo säilytettäviksi muistoiksi). Paketissa oli mm. saunajuttuja (pariskunta saunoo paljon), hemmottelua ja herkkuja (karkki maistuu heille aina) ja tietenkin kalastusta harrastaville oli laitettava koristeeksi vapan kohoja! Uistin olisi ollut kyllä hienompi, mutta kohot olivat hauskemmat, joten niitä ne sitten olivat.

Paketin etikettiin kirjoitin näin:  Palautumisen kahdeksan vaihetta: 1. sauna päälle! 2. stressihiki lähtee tervalla  3. rauhallisuus palautuu kynttilän valossa 4. karkki poistaa sokerivajeen 5. vitamiineista saa virtaa 6. mynthon autta raikastamaan pussailusuun 7. häät peseytyvät mielestä ja käsistä saippualla 8. lopuksi voi tuumata: rahat meni, mutta onneksi on suklaakolikoita ja aikaa mennä kalalle!

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtava lahjaidea ja kirjoittamasi runo on rakkautta täynnä, kovasti tykkäsin kaikista sinun tekemistäsi hääjutuista.

  VastaaPoista
 2. OIkein hauska. Sen verran on kuitenkin todettava, että oikea ilmaus on mennä kalaan, ei kalalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas niin varmaan onkin. Ei sitä voi aina osata omaa äidinkieltään ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.