sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Korkkialusta osa 2.

Kuka muistaa tämän skumppa- ja viinikorkeista tehdyn alustan? (Ks. esittelypostaus täältä.)
Nyt alkoi nyppimään tuo korkin väri. Jotenkin tunkkainen. Tylsä. Ja tyhmä. Ehkäpä maalaisin alustan?
Ja valkoiseksi sen maalasin. Ehkä vähän asetta kivempi? Tai ei? Ehkä ei? Jaiks, en osaa päättää oliko maalaaminen sittenkään hyvä vai huono veto. Näyttää edelleen vähän tunkkaiselta. Tai ainakin talviselta. Sanokaa te, mitä mieltä olette?
Fail tai ei, pistän alustan syrjään. Ehkä loppuvuodesta se näyttää kivemmalle? Nyt ei nappaa. Ei viitsi poiskaan laittaa. Imi nimittäin ihan hurjan määrän maalia! Tai ehkä tässä onkin vasta pohjamaali ja maalaankin sen vielä toisella värillä päälle!

10 kommenttia:

 1. Tykkään enemmän alkuperäisestä. Noin maalattuna ehkä jotenkin suttuisen näköinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ehkä voisi kokeilla maalata toisen kerroksen (jos tulisi tasaisempi pinta) silläkin uhalla että maalia imeytyy korkkiin kaikkiaan ihan kohtuuton määrä..

   Poista
 2. Entäs jos osa korkeista olisi valkoisia, osa turkooseja ja keltaisia...nyt mä innostuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä ehdotuksesta, mutta ehkä se on minulle liian villi ratkaisu ;)

   Poista
 3. heii heti ku näin uuden version, olin ihan et mitä vähänkö hieno! vaikka on tuo alkuperänen aika makee, niin tykkään tästä enemmän kun se on niin.. erilainen! eipä todellakaa tuu samanlaista vastaa!

  VastaaPoista
 4. Riippuu ehkä paljon muusta sisustuksesta, että kumpi on parempi. Jos on paljon puupintaa ja muuta luonnonmateriaalia, niin ehkä silloin alkuperäinen korkinväri on hyvä. Toisaalta jos on vaikka mustavalkoinen tai muuten moderni sisustus niin korkinväri saattaa näyttää viimeistelemättömältä. Jotkut myös tykkäävät, että kierrätysmateriaalista valmistetuissa jutuissa saa näkyäkin se, mistä ne on valmistettu, ja silloin alkuperäinen on hyvä... Äänestän alkuperäistä lämpimän lookin takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, muu sisustus vaikuttaa paljon. Tuoreemman look on tosiaan "kylmä". Ehkä kolmas yritys ja uusi maalipinta toisi siihen vähän lämpöä mukaan..hmm..

   Poista
 5. Mun mielestä molemmat on hienoja, mutta kuten itsekin sanoit, niin uusi versio on ehkä jotenkin talvinen? Ja mä tykkäsin vanhassa versiossa siitä, että esillä oli muutamia "päällisiä" eli noita missä lukee cava yms. Mä tekisin ehkä niin, että maalaisin uuden kerroksen, että valkoinen olisi tasaisempi, ja sitten muutamia palluroita eri väreillä! Tosin en tiedä, miten se sitten käytännössä toimisi muun sisustuksen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tässä varmaan se uusi tasaisempi kerros maalataan (sitten joskus). Muutama tehostepallurakin kuulostaa hauskalta idealta! Pitääpä harkita sitä.. :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.