perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pilvinauhaa.

Sain raamiin.fi -verkkokaupasta julisteiden mukana myös pari arkkia tarroja. Arkin harmaata ja mustaa Pilvinauhaa.

Päätin kokeilla tarroja kolmelle erille materiaalille:
a) muoville. Pilvinauhaa mustille säilytyslaatikoille. Astetta kivemmat laarit, eivät ole enää niin sanotusti liian varastomaiset. Tarrojen asettelu kaareviin seinämiin oli aika helppoa, vaikka ensin vähän hirvitti. Ei haitannut, jos meni vähän vinoon, tarran sai aseteltua paikalleen uudestaan.
Vinkki! Pinottavista säilytyslaatikoista tulee muutamassa minuutissa kärrymäiset laarit, kun laittaa alle pienet rullat. Kaikkein parasta on se, että nämä minun rullani ovat kiinni kaksipuolisella paksulla teipillä. Ei liimaa, ei ruuveja! Ja hyvin ovat pysyneet ja rullanneet. Ja hyvin lähtenevät rullat myös pois, jos tarvi niin vaatii.
Takaisin teippeihin: b) pahviin. Pätkä Pilvinauhaa meni eteisen "avainlaatikon" kylkeen. Ei enää huku  niin pahasti musta laatikko mustalle. (Ks. myös DIY-suosikkini: Annon peilin muodonmuutos liitutauluksi / Pahveista kapea kenkähyllykkö.)
ja sokerina pohjalla: c) puulle. Mustaa pilvireunusta vanhaan housuhengariin. Korkeimpia kohtia piti vain leikata pienemmäksi, kun hengari olikin tarroja kaitasempi. Onneksi tarraa pystyi leikkaamaan hyvin ennen arkilta pois ottoa.

Loput tarrat jemmaan, jos tulee vielä ihan helmi idea niille. Mahdollisuudethan ovat rajattomat!

Muistahan osallistua myös raamiin.fi - verkkokaupan arvontaan! Voittaja saa valita verkkokaupasta kaksi julistetta itselleen! Osallistumisaikaa viikonlopun yli ensi maanantaihin klo 12 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.