keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hyvin ideoitu, puoliksi jo ommeltu?

On kangas, mutta ei mekkoa. On juhlat ja ne on ylihuomenna. Voihan sanonko mitä?

Ilmoittauduin extempore juhliin ja totesin, ettei minulla ole mitään päälle pantavaa. Satiinit eivät nyt houkuttele. Maksimekot eivät käy. On kaksi varavaihtoehtoa, mutta toinen on liian juhlava ja toinen liian arkinen.

Vaihtoehto C: otetaan visio ja toteutetaan se! Aikaa kaksi iltaa. Eikös tässä mekko pyöräytetä! Sehän on enemmän sääntö kuin poikkeus, että ompelukone vielä käy edellisenä iltana. Jos epäonnistun, aina voin taipua toiseen varasuunnitelmaan ja pukeutua satiiniin. Ei vain millään jaksaisi, tahtoisi jotain yksinkertaisempaa!
Visio: klassisen tylsä mekko hihoilla, vähän levenevällä helmalla ja syvällä venepääntiellä.. Sopivan kankaankin löysin (ja se on joustava!). Kaavoja ei ole, mutta katsotaan miten käy. Mutta eikö hyvin visioitu ole jo puoliksi ommeltu?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan, kun taistellaan aikaa vastaan x)

   Poista
 2. Kyllä se sieltä valmistuu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllähän se valmistu..joskin ei niin vaivattomasti mitä olisi voinut ;)

   Poista
 3. Mistä löydät Edding-tusseja? Tähellisin ensin. Mutta blogisikin on mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D täytyy tunnustaa, että tuo kyseinen tussi taisi kulkeutua kotiin entisestä työpaikastani. Jos tykkäät noista, oletko kokeillut sellaisia kuin Pin Uni Fine Line (jos nyt oikein muistan, enkä sekoita merkkejä..?) tusseja, ne ovat jäljiltään melko samanlaisia ja ainakin kokeilun arvoisia :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.