perjantai 5. helmikuuta 2016

Koirankupeista.

Koirankupit. Tämä on aihe, johon harva koiraton voi samastua.. Mutta miksi valtaosa koiran ruokakupeista on niin kovin mauttomia? Missä on kivat ruokakupit? Yritin pitkään etsiä keittiöosastolta mieluisia uusia kuppeja, mutta mikään tuntunut sopivalta. Jos kuosi oli kiva, sitten malli tai koko eivät olleet pikkukoiralle sopivia.
Lopulta päädyin valkoisiin laakeisiin kulhoihin ajatuksella, että koristelen ne sitten itse mieluisiksi! Mutta sehän ei sitten kovin helppoa ollutkaan päättää minkälaista kuviota kulhoihin tekisi. Pienestä asiasta tuli kärpänen, kun mietin maalaisko (posliinimaalilla) pilkkuja, puolipalloja vai ihan jotain muuta? Entä jos, en tykkääkään kuvioista? Menee kulhot piloille. Vaikea nähdä mikä sopii, kun vieressä on niin vahvakuosinen käytävämatto (Annon Plussa).
Kun kerran en osannut päättää, tein väliaikaisen ratkaisun sisustuskontaktin jämäpaloilla. Kas, toiselle puolelle epämääräistä pallomakkarajanaa, toiselle puolelle pilkkuja ja toiseen kulhoon puolipalloja ja puolikkaita salmiakkeja nauhana. Helppoa! Nyt tässä pyörittelen mikä yhdistelmä näyttää silmään parhaimmalta. Vaikea päättää, kun nämä kaikki näyttää niin kivoilta!
Ja ennenhän meillä oli käytössä vuosia tämä rumilus. En tykkää enää yhtään. Se kierrätyskeskukseen menkööt.
Ja tulihan se ruokailijakin kupille kerjäämään raksuja. Ehkä annoin, ehkä en. Vaikea pysyä lujana tuolle hörökorvalle!

12 kommenttia:

 1. Söpöt kipot. Meilläkin on ne tylsät metallinväriset. En oo kyl jotenkin koskaan edes ajatellut, et millaiset ne on ja pitäiskö olla toisenlaiset. Mut ehkä tästä lähtien katselen niitä toisella tavalla. :) Tuo teidän koira on kyllä todella sympaattisen näköinen. Että ehkä annoit niitä raksuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) en minäkään ennen ajatellut, mutta yhtäkkiä alkoi pistämään silmään :D Meidän koira on kyllä melkoisen ihana ;) <3

   Poista
 2. Meillä on koulun vanhoja metallilautasia koiran kuppeina. Nuo ovat ihan valtavan kauniit kupit.

  VastaaPoista
 3. Olen täysin samaa mieltä tästä koirankuppiasiasta. Tylsät teräksiset on meilläkin, kun kivoja keraamisia ei ole löytynyt. Ja vieläpä tosi epäkäytännölliset louskut, jotka keräävät tiskikoneessa 10 litraa vettä, laittoipa ne sitten miten päin hyvänsä. Tässähän ois aikamoinen markkinarako!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ois todella! Onhan lemmikkikaupoissa keraamisia kuppeja, mutta miksi niissä kaikissa on jotain luunkuvia, mauttomia värejä tai teksti "doggie" :D nyt vois joku pykätä hyvän bisneksen. Loppuis metallikipoilla oleminen monessa taloudessa ;)

   Poista
 4. Olet ihan oikeassa, kivan näköisiä koirien kuppeja on haaste löytää! Meillä mennään tällä hetkellä Ikean kantikkailla lasikipoilla, mutta nuo sinun tuunaamat ovat kyllä hauskat! Pitääpä laittaa korvan taakse ajatus tuunata tuommoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voihan ne lasikipotkin koristella mieleisiksi :) niihinkin käy posliinimaali tai sitten samoin tarrameininki, mikä ei tietenkään ole yhtä pitkäkestoinen vaihtoehto kuin posliinimaali/-tussi :)

   Poista
  2. No totta! Ei tullut itselle mieleen! Mutta voisikin olla ihan hauska nuo lasikipotkin tuunata. Ei muuta kuin ideoimaan! :)

   Poista
  3. Ainakin kokeile, niistä vois tulla tosi kivatkin! :)

   Poista
 5. Mahtava idea! Ja juuri oikean malliset kupit, minkä merkkiset/mistä mahdoit löytää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Arzberg (tai jotain) lukee pohjassa, ei ainakaan kerro itselle mitään. Bongasin ihan niinkin glamourista paikasta kuin Oulun Kärkkäiseltä :D

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.