tiistai 2. helmikuuta 2016

Huomiopipo.

Jee, löysin pipon! Pipon tummanpunaisen tein, sitten tyystin unohdin ja nyt yli vuosi sitten käyttöön otin!
Tein siis tämän jättitupsuisen pipon ennen joulua 2014. Joulupipoksi meinasin, mutta en ehtinyt saada sitä päähäni ennen kuin joulu meni. Joulun jälkeen ei enää huvittanut. Sen jälkeen jäi odottamaan seuraavaa joulua. Sekin tuli ja meni. Ja nyt löysin pipon purettavien töiden lomasta! Kappas. Pistin päähän ja tuumasin, sehän olikin ihan kiva. Aika kauan meni, että sain yhden illan tuotoksen käyttöön asti! Joskus ottaa aikansa lämmetä käytäntöön asti..
Viime talvena pipo tuntui valtavalta babyface-päässäni, mutta nyt näkyy muillakin massiivisia (siis jopa todella massiivisia) pipoja paksuilla langoilla ja jättimäisillä silmukoilla, joten en eroa enää niin pahasti katukuvasta. Ja ainakin sain kaverin hymyilemään pipollani. Myös ihminen, joka ei yleensä moikkaa, huomasi minut ja tervehti jopa takaisin. Tuntui, että autotkin pysähtyivät paremmin tietä ylittäessäni. Näyn siis ainakin, jos en muuta!

5 kommenttia:

 1. Mieti miten upea pipo, saa ihmiset paremmalle tuulelle. Kannattaa pitää päässä useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehdottomasti, siitä tulee itsekin automaattisesti paremmalle tuulelle :)

   Poista
 2. onpa kiva pipo! kauppoja kiertäessäni oon huomannut, että tupsut on tullut vähänniinkuin takaisin sen jälkeen kun tuossa oli semmonen "tupsuton aika" että pipoissa ei saanut olla mitään ylimääräistä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) saman olen myös huomannut. Oli tupsuinflaatio, oli tylsien pipojen aika ja taas näyttää tupsut kivoilta, etenkin isossa koossa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.