lauantai 19. elokuuta 2017

Juhlan aika!

Se on juhlan aika! Havahduin lähestyvän juhlan myötä orastavaan inspiraatioon, että nyt se paljon vaatekaappiin kaivattu juhlallinen pikkumustamekko on ommeltava. Mustaa satiiniakin oli valmiina. Ja siinä se sitten tuli, lempitunikaa kaavana käyttäen. Suora, hihaton ja ilman muotolaskoksia - eli helppo tehdä, helppo pitää. Morsiussatiini menee sellainaan, ei tarvinnut edes vuorta. Pääntienhen tein kaarrokkeen niin tuli nätimpi kuin käänteestä tai päärmäyksestä. Ja alle tunti siihen meni! Kauemmin mietin mitkä korut valitsen, mitkä korot laitan ja minkä laukun otan.
Koruissa päädyin näihin muovitimantteihin, kaulakoru ja nappikorvakorut. Korvikset näyttävät vähän jääkimpaleilta! Nämä tein jo aikoja sitten, mutta nyt vasta esittelen. Alkujaan ovat muuten jotain koriste"kiviä" - poimin mukaan muistoksi eräistä muista juhlista, joissa niitä oli ripoteltu pöytään koristeeksi. Nämä sopivat hyvin pikkumustan kanssa, tuovat tyylikkyyttä ilman, että riitelevät värikkäiden kenkien kanssa.

Nyt juhlimaan! Ehkä lisää kuvia perästäpäin. Mitään en lupaa, mutta ainakin on tulossa lähiaikoina tulevien juhlakoristelua!

6 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunis kokonaisuus! Mekko on varmana helppo pitää, näyttää tyylikkäälle. Kangasvalinta ja korut ihan täydellisiä. Hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :) oli helppo pitää, jää varmasti helpoksi juhlavaatteeksi käyttöön pitkäksi ajaksi :)

   Poista
 2. HiHaton. Nimim. Oikeinkirjoitusnatsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi. Joskus joku kirjain jonnekin putoaa, ei ole niin vakavaa. Nimim. murteella puhuva, täällä on hiattomia ja hiallisia.

   Poista
 3. Ihanaa juhlaa. Mekko ja korut on nyt ainakin just eikä melkein <3

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.