sunnuntai 31. tammikuuta 2021

FAIL: Hukkapussi

Joskus sitä inspiroituu mitä hupsuimmista asioista. 

Kuten vaikka karkkipussista. Sitä, kun lauantai-iltana mussuttaa karkkipäivän lakua nassuun ja katsoo, että kyllä on aikasta söpö karkkipussi. Simppeli, iloinen, nyt mieltä kovin puhutteleva. On muuten tuo hukkapussi konseptinakin aika loistava. Pisteet pussista Pandalle. Tykkään, että tuodaan markkinoille nekin mitkä muuten voisivat mennä suoraan hävikkiin. Hävikkikarkkeja, kyllä kiitos!

Ja siitäpä se idea sitten lähti, hukkapussi.

Ajattelin tästä siis tehdä pienen taskuun sopivan kukkaron vanhan jenkkikukkaroni tyyliin (ks. postaus).

Mutta sitten tästä tulikin hukkaan heitetty pussi ihan kaikissa merkityksissä. Ei tullut kiva taskupussi, tuli vuoden eka FAIL-kategorian postaus (paitsi, että ei ollut todellakaan vuoden eka kässäfail, mutta eka postattu sellainen). Ajattelin nyt kuitenkin postaamisen ilosta näyttää tämän, koska idea oli hyvä, vain lopputulema kusi.

Tai homma lähti jo tässä pieleen. Ekan virheen tein, kun leikkasin vinoon ja sitten piti tasata. Tuli suunniteltua pienemmät kappaleet pussia. Hemmetti vie, hemmetti vie.

Vaikka heti tiesin, että nyt tulee ministä minimpi kukkaro, ajattelin silti kokeilla. Eläimet mahtu mukaan palaan just ja just ja tekstikin näkyy, joten jatkoin inspiraation toteuttamista.

Ajattelin, että teen kukkaron kokonaan kierrättäen, valitsin siis vetskariksi jonkun vanhan taskukappaleen.

Ratkoin vetskarin ja leikkasin karkkipussipalojen mukaan vanhasta sateenvarjosta jääneistä tilkkupaloista vuoripalat. Sitten eikun ompelemaan!
Sitten tuli toinen virhe. 

Ompelin kappaleita yhteen vetskarin jälkeen ja päätinkin, että ompelen ulkosaumat oikeat puolet vastakkain, jotta tulisi "siistimpi" - kun olisi pitänyt tehdä nurjat vastakkain ilman kääntämistä kuten jenkkikukkarossani olin hoksannut tehdä (ks. linkki ylempää). Kääntäminen oli a huge mistake, sekös rikkoi saumoista muovia ja illuusioni kivasta pikkukkarosta.

Silleen periaatteessa tuli kiva, mutta kun pussin kääntää ja tsekkaa saumoja niin...
...voi hemmetti vie, hemmetti vie. Saumat tursuaa auki ja sanoo riks raks poks kuten ysärin riisimurojen mainos telkkarissa. Kyllä meni todellakin hukkaan meni tämä hukkapussi. Menee roskiin. Vetskarinpätkän, jos vielä ratkoisi ja pelastas johonkin muuhun.

Ehkäpä "pitää" ostaa uusi karkkipussi ja ottaa round 2..

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti pitää ostaa varapusseja, niin voi kokeilla useampaan kertaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! :D kiva kun muutkin epäonnistuu. idea on kyllä tosi hyvä.
  -G

  VastaaPoista
 3. VinkVink. Suklainen hukkapussi on vaaleanpunainen 😁 Toi sun vihreä on kyllä kivanvärinen, noita en ole nähnytkään nimim. Pandan tehtaanmyymälässä juuri piipahtanut - ei ollut hukkareissu 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti googlettaa, pinkki hukkapussi on kyllä aika makea ;) sitä en oo missään kaupassa huomannut, pitääpä tutkailla löytyskö jostain! Kiitti vinkistä!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.