maanantai 4. joulukuuta 2023

4. luukku: Printattavat pakettikortit 3.0

Neljäs luukku ja arvaatteko mitä? Tässä tulee printattavat pakettikortit vuosimallia 2024!

Joulukalenteri 2023: 1. Joulumuistikirja / 2. Puuhelmitonttu / 3. Piparipoikalaatikko

Nämä taitavat olla kolmannet laatuaan. Ensimmäiset printattavat pakettikortit julkaisin 2019 ja viime vuonna (myöskin neljännessä luukussa!) tein uudet. Nyt sitten kolmannet. Idea on sama, myös moni korttipohja on sama, mutta tekstit vaihtuvat. 

Ai miksi toistaa itseään? No siksi, että annan joululahjoja about samoille ihmisille. Olisi mälsää käyttää samanlaisia pakettikortteja samoille ihmisille vuodesta toiseen. Pitää olla vaihtelua!

Ks. 2019 printattavat pakettikortit / 2022 printattavat pakettikortit 2.0 (kahdet erityyliset)

Tämän vuoden pakettikorttisetti on "sininen hetki". Se on hetki, jolloin laitetaan lahjat pakettiin ja kirjoitetaan saajan nimi lahjan päälle. Myönnettäköön, että tässä sinisessä hetkessä on täysin huijauspaketteja - en vielä ollut kuvien ottamisen aikaan aloittanutkaan joululahjoja, joten ei ollut mitä paketoida malliksi. Joskus huijaus sallittakoon.

Printattavat pakettikortit 2.0 - TEE NÄIN:

Tallenna ja printtaa postauksen alta ladattava PDF. Printtaa joko tavalliselle kopiopaperille ja leikkaa osiin. Liimaa (puikkoliima on hyvä, ei mene paperi kosteudesta ryppyyn) kartongille, jotta pakettikortit saavat lisää vahvuutta. Kirjoita takapuolelle viesti ja/tai saajan nimi ja tee rei'ittimellä reikä pakettikortin kiinnittämistä varten.

Voit tulostaa myös suoraan vähän vahvemmalle paperille, jolloin voit ohittaa kartongille liimaamisen. Kolmas vaihtoehto on printata ns. kontaktille eli arkille, jossa on tarrapuoli nurjalla. Silloin voi vain leikata ja teipata kartongille - tai suoraan lahjapakettiin kiinni!

"Paketointi meni piloille, mutta onneksi sisus on kultaa" - tätä pakettikorttia tarvitsee joskus jokainen. Vaikka kuinka on hyvä paketoinnissa ja vaikka miten siihen panostaisi, joskus se vain epäonnistuu. 

Lahjan antaja kysyy: Ootko ollut kilttinä...? 
Ja lahjan saaja laittaa rastin ruutuun: Toissa jouluna? Semisti ehkä? En ollenkaan? 

Tuo on hulvaton. Mielestäni taisin saada tuohon pakettikorttiin idean viime jouluna jostain näkemästäni postikortista? En täysin muista miten se meni saati sitten kenen valmistajan se oli, mutta jos joku tunnistaa samankaltaisuuden niin kerro kommenttikentässä niin osaan antaa inspiraatiokrediitit oikeaan osoitteeseen.

Toinen suosikkini sinisen hetken pakettikorteista on "Ravistelu ei paljasta mitään" - ihan voin kuvitella, kuinka moni lahjan saaja kuin testatakseen sitten kuitenkin ihan vähän ravistaa pakettia!

Mikä on sinun suosikkitekstisi näistä tämän vuoden pakettikorteista?


Printattavat pakettikortit 3.0

Tallenna ja printtaa tästä (ei yllä olevasta kuvasta), linkit vievät Dropbox-kansioon: Sininen hetki -pakettikortit.

HUOM! Pakettikortit vain omaan, yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.