sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Luukku 17: Pakettikortit.

Viikko jouluun! Viikon päästä tähän aikaan monessa talossa on joulupukki jo käynyt jakamassa joululahjat.
Pikku hiljaa saa täälläkin lahjoja kääreisiin. Tahdon käyttää niihin omia pakettikortteja - koska valmiitahan en osta ja lahjapaperin päälle kirjoittaminen on hiukan rumahkoa ja voi estää lahjapaperin uusiokäytön.
Tein pakettikorttien setin mustavalkoiseen tyyliin. Teksteihin lisäsin ripauksen huumoria. Koska pelkkä Hyvää joulua Pirkolle olisi vain liian tylsää. Ja arvaatteko mitä? Pakettikortit ovat myös sinun saatavilla!
Tein arkillisen pakettikortteja ja koska ei ollut mahdollisuutta printata vahvalle paperiarkille, käytin normipaperia ja liimasin ne ohuen kartongin päälle. Sitten lopuksi taakse viesti ja lahjan saajan nimi ja ylös reunaan rei'ittimellä nauhalle reikä. (Noissa ekoissa versioissa oli myös printattuna aukon paikka, mutta se oli turha ja liian reunassa. Poistin printattavasta tiedostosta.)
Tässä nyt kolme pikkupakettia mallina pakettikorteille. Noloa myöntää, mutta nämä todella on mulle itselle. Ostin kahdet himoitsemani korut ja uudet hauskat sukat (no tietty tuossa vois olla myös sukat -kortin takana on oikeasti sukat) jouluksi ja koska mieli on heikko, pistin ne paperiin, jotta en ota niitä käyttöön ennen joulua. Haluan pitää ne pienenä hemmotteluna itselle ja ansaitsen ne vasta jouluna.
Voit tallentaa ja printata pakettikortit alla olevasta linkistä ilmaiseksi. Pakettikortit ovat vain omaan käyttöösi (ei kaupallisiin tarkoituksiin ja ethän levitä niitä muualle). Hyvää joulua lukijat!

8 kommenttia:

 1. Just hienot pakettikortit ja huippuhauskat tekstit myös!

  VastaaPoista
 2. kiitos, vähän erilaiset

  VastaaPoista
 3. Täällä ilmoittautuu surkea pakettipirkko. En oikein koskaan ole handlannut paketointia ja nimetkin tullut vaan sutattua paketin kylkeen. Näillä voisikin saada jotain eloa rutturulliini joita paketeiksi kukaan kehtaa kutsua :D. Nämä pakettikortit voisivat antaa paljon anteeksi tänä vuonna :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi! :D Onneksi paketointikin on tekniikkalaji, jota voi oppia :D Ja aina toki hieno paperi tai kivat pakettikortit parantavat, jos muuten ei mene paketointi ihan nappiin ;)

   Poista
 4. Mainiot! Kiitos. En ehtinyt sukkakääreitä harmikseni lataamaan, mutta tämä helpotti pettymystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitios :) Mutta ei hätiä mitiä, laitan (ainakin osan) vyötteistä tänään muunneltuna takaisin saataville :) joten pettymys pois, ole hyvä! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.