torstai 21. joulukuuta 2017

Luukku 21: Joulubingo.


Lapsia ei saa jouluna unohtaa, he luovat omaa taikaansa ja jouluhyörinää - joskus toki liiaksikin ja liitoksistaan repeävät lapset voivat käydä muiden hermoille. Siksi lapsille pitää saada mukavaa tekemistä, joka pitää keskittymisen toiminnassa eikä aikuisten ärsyttämisessä. Joten... kun oli tässä joulukalenterissa aiemmin linnan juhlien itsenäisyyspäivän bingo - nyt tulee lasten joulubingo!
Ja sehän on helppo! Jouluun liittyviä kuvia, toimintoja ja sen sellaisia. Ei ehkä löydy kaikkia jokaisesta joulukodista, mutta ainakin osa niin, että se bingo varmasti tulee aaton aikana (tai miksei bingoa voisi pelata pidempäänkin tarvittaessa). Pienempien lapsien kanssa voi olla hyvä käydä kuvat läpi, jotta ei jää väärinymmärryksiä. Esim. nuo sukat tarkoittaa villasukkia jollakin jalassa, puhekupla on jonkun hyvää joulua -toivotus, nuotit ovat joulumusiikkia joko kuultuna tai itse joululauluja laulettuna.
Klikkaa alta olevasta linkistä, tallenna PDF ja tulosta. Printtaa joko A4-koossa tai mukavammin A6-koossa. Printtaa kaikille tai sille yhdelle vilkkaalle joukon lapselle. Muista varata myös voittajalle pieni yllätys palkinnoksi! Huom: Tiedosto vain teille omaan käyttöön, ethän jaa sitä minnekään.

Hyvää joulua!

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska bingo! Kyllä tää ois kiva aikuisillekin! :D

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.