maanantai 4. joulukuuta 2017

Luukku 4: Nopeat joulupurkit.

Neljäs luukku. Vielä mennään iisisti ja joulu-lämmittely-fiiliksin, onhan sentään maanantai ja uusi viikko edessä. Katsotaan tähän alkuviikkoon pieni idea joulukeittiöön:
Joulupurkit! Tämä on helppo ja nopea, ehtii vaikka näin maanantai-iltana pikaseen tehdä. Tarvikkeitakaan ei tarvitse etsiä, tarvitset vain sisustuskontaktinjämäpaloja, sakset ja ehkäpä myös kynän.
Työvaiheet surkastuvat kahteen: leikkaa ja teippaa - nopeaa ja helppoa!

Jos tarvitset kuvan peilikuvana, kuten minä tarvitsin nuo sarvet, taita pala kahteen oikeat puolet vastakkain ja leikkaa kerralla niin varmasti tulee sama kuvio kahteen kertaan, mutta eri suuntiin leikattuna. Itsellä ainakin käy liian monesti blondikompeksi just silloin, kun lähtee leikkaamaan toisintoa - ja vaikka kuinka muka yrittää tehdä saman kuvan peilikuvana, aina se tulee leikattua just samana. Näin kävi viimeksi eilen yhtä pahvinpalaa leikatessa.
Taitospalasta jäi aika hauska jämäpala kuvioiden välistä, eikö?
Joten siinäpä oli neljännen luukun joulupurkit! Minulla on noihin lasikannetkin, joten ajattelin niitä herkkupurkeiksi, esimerkiksi pipareille ja karkeille. Joku toinen voisi vaikka laittaa ruokalahjan tai jouluviemisen sisälle. Helppo tapa koristella, näyttää siistiltä, mutta ei ole ikuinen. Saaja voi helposti ottaa sisällön käytön jälkeen koristeet pois ja käyttää purkin ihan missä vain käytössä.
Nyt ei vain herkkuja ollut talossa, piti pistää tomaattia ja sipulia sisään. Tylsää. Pitää käydä ostaan karkkia!

2 kommenttia:

  1. Jatkoon menee! Tyttären askarteluinnostus on tullut jäädäkseen, joten tästä seuraava projekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kivaa! Siellä on sitten talossa uusi askartelija, mahtavaa. Nyt vain sitten leikkaamaan ja teippaamaan koristeita purkkeihin, laatikoihin ja rasioihin ;)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.