sunnuntai 15. joulukuuta 2019

15. luukku: Printattavat käsityölahjakortit.

Tänään joulukalenterin luukku poikkeaa ilta-aikataulusta ja avautuu jo nyt aamusta sillä tämä luukku on samalla osa Käsityöblogien joulukalenteria!

Näet kaikki käsityöblogien kalenteriin osallistuvat blogit löytyvät Rosanna Of Mayn blogista, ja uusia postauksia voi seurata aina myös Käsityöblogit -Fb ryhmästä. Eilen luukun teki Mie ite! ja huomenna vuorossa on Punatukka & kaksi karhua.


// Näet kaikki julkaistut joulukalenteriluukkuni tästä.
Nyt vuorossa on lahja sinulle! Printattava lahja, jonka voit antaa lahjana eteenpäin!

Vastaavia mietiskelin jo viime joulukalenterissa, mutta en saanut ajatusta ulos ja paperille. Nyt sain! Nämä ovat kädentekijän lahjakortteja. Puikko ja koukku -radio-ohjelman * innoittamana voi aivan hyvin antaa lahjaksi omaa taitoaan. Olit sitten virkkaaja, neuloja tai ompelija, jokaiselle sortille löytyy lahjakorttinsa. Lahjan antajana voi määritellä ja ruksia menemään jo mitä lahjoittaa tai sitten sen voi jättää vapaaksi, jolloin lahjakortin saaja saa itse päättää. Ja toimitus tietenkin deadlineen mennessä. Ettei jää kädentaitoa lunastamatta!

*) Puikko ja koukku = Ihan hullun hauska, kanttee kuunnella! Löytyy Yle Puheelta ja podcastina myös Areenassa.
Ei kolmatta ilman neljättä, joten bonuksena vielä aineeton lahjakortti. Tarjoa siivousapua toiselle. Se voi olla vaikka mummun ikkunat, uuden vuoden suursiivous äidille, iskän auton puunaus tai jotain ihan muuta!

Klikkaa alla olevasta linkistä (ei kuvasta) ja tallenna PDF. Printtaa joko A4-koossa sellaisenaan, jolloin arkille mahtuu kaksi lahjakorttia tai tee niin kuin minä ja printtaa kaksi sivua yhdelle arkille niin lahjakorteista tulee söpömmän kokoiset. Printtaa joko vahvalle paperille tai jos käytössäsi on vain tavallista kopiopaperia, leikkaa ja liimaa ne taustapahville niin lahjakortit saavat jämäkkyyttä. Voit myös kirjoittaa taustapahvin taakse viestin ja vaikkapa lisäohjeita lahjakorttiin.

Vain yksityiskäyttöön sinulle.

Kerrothan, jos käytit ja mitä kädentaitoa lahjoitat! Kuulisin mielelläni.

8 kommenttia:

 1. Kiitos näistä - juuri eilen etsin kivaa mallia kun en jaksa ruveta suunnittelemaan itse ja tässä se nyt on ! Aion käyttää sekä neule että virkkauslahjakortteja useammankin, kun tänä vuonna aika ei vaan riitä tekemään kaikkea valmiiksi ennen joulua. Ihanaa joulun aikaa sinulle!










  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et tykkäät :) kiitos! Mukavaa joulua ja inspiroivia lahjaprojekteja joulun jälkeen<3

   Poista
 2. Tällainen olisi itsekin mukava saada:) Ihanat ulkoasultaan ja ajatukseltaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää vinkata ystävälle et voisko olla kiva.. ;) kiitos! <3

   Poista
 3. Kauniit lahjakortit. Hyvään käyttöön tulevat. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on todella kiva idea. Täytyypä itsekin tallentaa nuo PDF:ksi koneelle, jos joskus tulisi käyttöä. Välillä kun on todella hankala keksiä lahjaa, niin voisi lahjoittaa omaa taitoa. https://www.mmpro.fi/ominaisuudet/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) eikun talteen ja käyttöön vain, jos hyvä kohde tulee :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.