maanantai 23. joulukuuta 2019

23. luukku: Printattava joulupeli.

Tokavika luukku! Kohta se loppuu!

Näin aatonaattona minulla on teille vielä yksi pieni puuha, vähän ajanvietettä. Jos printteri toimii niin eikun tulostamaan!

// Näet kaikki julkaistut joulukalenteriluukkuni tästä.
Tykkään kaikinlaisista bingoista, bilepeleistä ja pikkutouhuista, jotka eivät vaadi kummosia sääntöjä ja täydentävät kivasti kilpailuviettiä. Tykkään pitää muille leikkimielisiä tietovisoja ja pelejä. Siksi loin tämmöttisen joulun sanahaun!

Siinä on alla sanat, jotka löytyvät, mutta menevätkö ne mihin suuntaan, ristiin, suoraan vai rastiin? Sanahaulla voisi hyvin ottaa perheen kesken nopeuspelin - kuka löytää kaikki sanat ekana?
Klikkaa alla olevasta linkistä (ei kuvasta) ja tallenna PDF. Printtaa A4-koossa sellaisenaan tai kaksi samalle paperille.

Vain yksityiskäyttöön sinulle.

Muista myös vuoden 2017 joulukalenterin joulubingo! Se toimii myös pienemmille lapsille jouluna pahimpiin joulutärinöihin ennen joulua. Voi bongailla kotoa jouluasioita ja keskittyä joulufiilikseen bingon kautta. Myös tämä bingo on edelleen printattavissa, saat tallennettua sen tästä postauksesta.

2 kommenttia:

  1. Kiva varmasti perheen kesken pelailla kuka on nopein. Täytyykin ottaa tämä talteen ensi joulua varten pdf:nä. Ja joulubingokin näyttää mielenkiintoiselta. https://www.mmpro.fi/pdf-ohjelman-ominaisuudet/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa ottaa talteen ensi jouluksi :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.