maanantai 30. joulukuuta 2019

DIY: Vuosikymmenen panta.

Joulu meni ja flunssa tuli.

Nyt alkaa taas olo normalisoitumaan ja teki mieli jo vähän jo askarrella. Huomenna tuskin on vielä vointia sen suurempaan juhlintaan, mutta pistetään nyt edes juhlapanta päähän - vaihtuuhan sentään ihan uusi vuosikymmen!

Tein samalla ohjeen, kuinka vähistä materiaaleista saa nopsaan juhlapannan uuden vuoden juhlintaan.
DIY: Uuden vuoden hiuspanta

Tarvikkeet: Kartonkipala, jämäpala mieleistä sisustuskontaktia, sakset, hiuspanta, nitoja - ihanan vähän tarvikkeita, eikö! 
Tee näin:

Leikkaa kontaktista kaksi kakkosta ja kaksi nollaa. Teippaa numerot kartonkin yläreunaan. Leikkaa numerot kartongista niin, että numeron alas jää hiuspannan levyinen kaistale ja sen alle hiuspannan ympäri yltävä suikale. Taita yksi numero kerrallaan hiuspannan ympärille, jätä kontaktin reuna hiuspannan reunaa vasten ja tuo suikale taakse. Vedä kontaktia alareunasta vähän pois (lähtee hyvin irti) ja niittaa suikaleen kohdalta lähelle pantaa. Numeron pitäisi jäädä hiuspannan ympärille suht napakasti. Paina kontaktinreuna takaisin paikoilleen. Pujota valmiit numerot pantaan - valmista!
Tämä on hyvä ja helppo asuste juhlintaan, koska numerot eivät jätä jälkiä hiuspantaan. Numeroita voi myös uusiokäyttää seuraavat kymmenen vuotta, jos vain täydentää aina vikaa numeroa uuteen, heh.
Sitten vain asetellaan numerot päähän ja painetaan mieleen: kohta on todella uusi 20-luku! Ja niistetään samalla nenää ja mietitään, et josko sitä tänään jaksaisi pestä tukkansa.. Ja muistetaan: ai niin, ne lahjapostaukset! Palataan vuoden 2019 lahjapankkiin ensi vuoden puolella!

Hyviä viimisiä tämän vuoden kässähetkiä! Mikähän ois vuoden eka kässä?

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.