sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Joulun startti.

Kuukausi jouluun! Onpas syksy taittunut loppu vuoteen ihan huomaamatta. Mutta sehän ei haittaa, sillä nyt saa jo vähän joulufiilistellä. Ekat joulutortut on tehty, glögiä herkuteltu ja ideoita ideoitu.

Ja arvaatteko mitä? Uutta joulukalenteria on suunniteltu! Viime vuonna jätin väliin, mutta toissa jouluna oli myös blogijoulukalenteri. Uusia luukkuja (jo viikon päästä eka, jännittävää!) odotellessa on hyvä kurkata edellisiin luukkuihin. Tässä muutama suosikkini:

(Postauksen alta löydät kaikkien luukkujen linkit.)
Fimosta tehdyt joulukorut, piparit ja tortut, ovat ihan lemppareita joulun alla. Ne on syötävän söpöt!

Ks. joulukorut luukusta nro 2, linkki alla.
Ohuet pillit, niistä syntyi vuonna 2017 latvatähti kuuseen. Silloinpa en tiennyt, että tähti jäisi olohuoneeseen siitä päivästä lähtien. Se ei silloin joulun jälkeen koristelaatikkoon mahtunut, joten se jäi vähän kuin vahingossa esille. Olen niin tottunut tähteen, että se on saanut olla ympärivuoden esillä. Kevyenä kaverina se on nätisti levännyt taulun kulman päällä. Pian se muuttaa siitä hetkeksi taas kuusen latvaan.

Ks. joulutähti luukusta nro 11, linkki alla.
Tarjolla on edelleen nämä tulostettavat pakettikortit. Niissä on kivoja tekstejä. Kortteja saa vapaasti yksityiskäyttöön tulostella ja askarrella joulupakettien päälle.

Ks. printattavat pakettikortit luukusta nro 17, linkki alla.
Tämän joulutunikan olin jo ihan unohtanut! Se on oikeastaan neulehame, josta tuli mekko ja tahran myötä lisäsin mekkoon peuran. Se on trikoosta eteen tikattu. Tämä pitääkin pian kaivaa esille ja käyttöön!

Ks. joulutunika luukusta nro 20 linkki alla.
Graafiset, mutta kimaltavat kuusijoulukortit olivat kyllä hienoja. Tykkään edelleen näiden helppoudesta siitä kuinka paljetit tuovat ripauksen juhlaan muuten tussattuihin kortteihin.

Ks. minimalistiset kortit luukusta nro 13, linkki alla.

Nyt postin lakon myötä olen kyllä miettinyt olisikohan järkevää jättää joulukortit ensi vuoteen. Jos eivät ehdi perille jouluksi niin mitä niitä turhaa postittamaan? Ehkä pitää tehdä sähköiset joulukortit?

Joulukalenteri 2017
Luukku 2: Joulukorut fimosta
Luukku 4: Nopeat joulupurkit
Luukku 5: Joulupallo-perinne
Luukku 12: Kuusenalusmatto
Luukku 22: Jouluasetelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.